Vägev täiendus, pole midagi öelda. Premieri ajaloo 2. rekordost. Inimesed Realis pole normaalsed.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKui ei tule strikerit see aken siis ei tule, küll Theo välja veab keskel. Jaanuaris vaatame mis saadaval
See on ikka ulme kurat. Realis on hullud - ostavad ahvi ja müüvad Özili poole odavamalt maha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustOzil earning £200k a week.
Uus ajastu?!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustvist küll. Üleminekusumma on juba meie klubi mõistes absurdne. Palgal pole enam vahet selle juures kas on 130 150 või tõesti 200.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustSee Õzil on ikka nii ebareaalne..... Selline asi ei juhtu FM-is ka.... Ma hüppan kaevu kui peaks tõeks saama
Kommentaar
-
Algselt postitas Debs Vaata postitustNaaaah.
Arsenalil vedas raisk. Aga noh....tiitlid ja karikad võib ta nüüd ära unustada.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustSama võib väita teie teema kaitsjate arutluse kohta kui aus olla.
Ning inimene kes meie kaitset kui ühte potensiaalselt premieri parimate hulka kuuluvaks ei loe siis see on sama teema. Igaljuhul ei ole mõtet vaielda asjade üle mille kohta annab aru vaid aeg. Elame näeme.
Özilit tahaks küll juba mängimas näha, edu!Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustSest kui te nyyd 50 milliga punnsilma ostate, siis ma olen lihtsalt sõnatu ja vaikin igaveseks siin teie foorumis.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar