Algselt postitas ROMELU LUKAKU
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustNo minu arust on 50mil eur ikka veidi palju. Tean jah et Özil üks parimaid maailmas oma positsioonil, kuid 30-35 oleks veidi loogilisem summa olnud. Näiteks Götze osteti 37mil ja Schürrle 21mil eest, kuid ei saa öelda et Özil on nii väga üle nendest.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Worth every penny. £42,5m on väga aus hind sellise kaliibriga mehe eest.
http://havearsenalspentanymoneyyet.com/
Kommentaar
-
Algselt postitas N4pster Vaata postitustKuidas seda suureks saab?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustErinevalt neist kahest on Özil ennast absoluutses tipus tõestanud - küllap nemad tõestavad end ka veel aga rõhuga sõnal veel. Özilil on 3 väga head hooaega Madridis selja taga.
14ndal on siis loodetavasti ka oodata Özili esimest mängu ning 18ndal juba Meistrite Liiga konnasööjate vastu.
Kommentaar
-
Ühe ajastu lõpp.
Ma saan isegi natuke aru nendest kiibitsejatest, kes ütlevad et mis te selle ründaja poolikuga teete, ründajat ja kaitsjat oli vaja. I get that. Olen nõus. Aga ma just ostsime tõenäoliselt kõige kreatiivsema pooliku maailmas. Ja mis veelgi parem, tegemist ei ole talendiga vaid juba aastaid väga korralikke numbreid tootnud mehega. Tõeline mister assist. Ei ole ruumi vinguda. Loodetavasti talvises aknas tuuakse ka keegi Giroudi katteks sisse. Kui Giroud endal midagi peaks ära tõmbama oleme pees, eriti praegu kui Poldi ka väljas. Siis lähebki Taani hävitaja oma tegusid tegema. Aga see selleks, murekohtadest on siin aega jahuda küll. Praegu võiks eufooria laineharjal sõitmist jätkata.
Ma olen vaikselt optimistlik, et see ost ei ole mitte lihtsalt 24 aastane maailmaklassi mängumees suure raha eest vaid verstapost uude tulevikku. Tulevikku, kus kui Arsenal kedagi tahab, siis ta läheb ja ostab ta. Mitte muidugi räige ülemaksmise teel. Ja need mängijad tulevad Arsenali, mitte ei kahtle meie ambitsioonides.
Nüüd on veel üks karikas puudu ja siis on häppi days.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustNüüd on veel üks karikas puudu ja siis on häppi days.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustNo minu arust on 50mil eur ikka veidi palju. Tean jah et Özil üks parimaid maailmas oma positsioonil, kuid 30-35 oleks veidi loogilisem summa olnud. Näiteks Götze osteti 37mil ja Schürrle 21mil eest, kuid ei saa öelda et Özil on nii väga üle nendest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustJah, pidin vaikima, kui Özili eest 50 makstakse aga 43 maksti vist? Ikkagi väga hull number. Siuke 25-30 oleks norm olnud tema eest. Keda Arsenal vajas? Ründajat! Aga ei ostetud, osteti keskvälja mees. Özili ost on siuke okei, ei usu et suuri muudatusi tegema hakkab ausalt öeldes. Parem kui Arteta igatahes Vähemalt on fännidel süda rahul aga eks näis mis kasu temast on, kui ründes vaikus.
Ja kahju et te kummi ei saanud, oleks hea meelega ta ära saatnud. Goal.com pani villast.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar