Soovitan teistel närve mitte raisata ja lugemata jätta. Samas kui suudate üle olla ja pigem naerda, siis palun väga.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJah, olen ise ka seda teemat näinud. 'Ramsey - Classless Prick'. Ulme.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustSoovitan teistel närve mitte raisata ja lugemata jätta. Samas kui suudate üle olla ja pigem naerda, siis palun väga.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitusthttp://www.arsenal.com/news/news-arc...inal-procedure
No lahe ... ilma Podolski, Santi, Rosicky ja Walcottita põhimeestest kuni interlullini.
Aga pmst täpselt need mehed kes võiksid äärtel mängida on vigased. Lisades sinna hulka ka Ox, kes naaseb ka vast alles Novembris siis ega eriti hea seis hetkel pole. Üle-eelmine (kui õigesti mäletan) hooaeg olid pmst kõik äärekaitsjad väljas, nüüd äärepoolikud (õnneks küll lühemaks ajaks). Kui juba vigastused tulevad siis ikka nii, et kõik läheksid ühtede ning samade positsioonide pealt. Eks eelkõige Gnabry saab suure võimaluse ennast näidata. Nacho peab ka vast äärt veel rohkem pelama.
4 mängu peavad vastu pidama: WBA eemal karikas, Luiged eemal liigas, Napoli CL kodus ning jällegi WBA eemal kuid seekord liigas.
Oleks samas tore kui neid vigaseid liigselt tagasi ei kiirustata. Muidu on nad pärast veel pikemalt väljas.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustGiggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Koosseis WBA vastu:
4 Per MERTESACKER
5 Thomas VERMAELEN
8 Mikel ARTETA
13 Emiliano VIVIANO (GK)
17 Nacho MONREAL
20 Mathieu FLAMINI
21 Lukasz FABIANSKI (GK)
23 Nicklas BENDTNER
25 Carl JENKINSON
30 Ju Young PARK
31 RYO Miyaichi
37 Chuba AKPOM
40 Hector BELLERIN
42 Thomas EISFELD
44 Serge GNABRY
45 Isaac HAYDEN
53 Kristoffer OLSSON
60 Alex IWOBI
Ennustan: Viviano, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Flamini, Eisfeld, Gnabry, Ryo, Bendtner.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEnnustan: Viviano, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Flamini, Eisfeld, Gnabry, Ryo, Bendtner.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustKas me mitte liiga nõrga koosseisuga peale ei lähe? Mulle tundub, et tänane õhtu mängu vaadates onlenväga närviline.
Ma näiteks ei saa aru miks me nii mõttetus sarjas Mertiga riskime. Ma arvan et tuleb keskenduda liigale eelkõige ja siis Meistrite Liigale ja siis FA Cupile. Miki võitmine ei pakuks mulle mitte midagi. Noortele võimalus ennast tõestada või põruda. Las üritavad
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar