Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustAga siiralt keda kotib?
Ma näiteks ei saa aru miks me nii mõttetus sarjas Mertiga riskime. Ma arvan et tuleb keskenduda liigale eelkõige ja siis Meistrite Liigale ja siis FA Cupile. Miki võitmine ei pakuks mulle mitte midagi. Noortele võimalus ennast tõestada või põruda. Las üritavad
Kõik kes vajavad mängupraktikat ning noored peaksid seda pelama, mitte võistkonna selgroolüli.
18 meest välja hõigatud. Marvi ennustus arvatavasti algrivistuse osas läheb ka täide (või antakse Flappyle hoopis võimalus?), samas ise jätaks BFG pingile ning viskaks Haydeni mängu. Tahaks ka Bellerin'i mängimas näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustSu jutul on ka pointi jah, et keskenduda pigem liigale ja Meistrite Liigale ning seejärel FA Cupile. Ma siiski leian, et sellise kaliibriga klubi peaks minema 100% tõsidusega igale mängule ning proovima võita kõike mida võita annab, seda enam et hetkel on Arsenal aastaid ilma tiitliteta.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKoosseis WBA vastu:
Ennustan: Viviano, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Flamini, Eisfeld, Gnabry, Ryo, Bendtner.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustSu jutul on ka pointi jah, et keskenduda pigem liigale ja Meistrite Liigale ning seejärel FA Cupile. Ma siiski leian, et sellise kaliibriga klubi peaks minema 100% tõsidusega igale mängule ning proovima võita kõike mida võita annab, seda enam et hetkel on Arsenal aastaid ilma tiitliteta."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
West Brom: L Daniels, Reid, Dawson, Lugano, Popov, Mulumbu, Dorrans, Sessegnon, Sinclair, Berahino, Long
Subs: Camp (gk), McAuley, J Olsson, Rosenberg, Amalfitano, Morrison, Jones
Arsenal: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Hayden, Arteta, Eisfeld, Ryo, Bendtner, Gnabry
Subs: Viviano (gk), Bellerin, Flamini, Olsson, Iwobi, Akpom, Park
Hayden Flamsteri asemel ning Flappy siiski väravas (mõnevõrra ka oodatav tegelt). Ülejäänud on täpselt nagu varasemalt Marv ennustas
Kommentaar
-
Põhiline, et mõni stream oleks tänaseks ...
Arsenal team to play West Brom: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Hayden, Arteta, Eisfeld, Ryo, Bendtner, Gnabry.
Arsenal subs: Viviano, Bellerin, Flamini, Olsson, Iwobi, Akpom, Park.
Fabianski osas oli teil kõigil õigus, mul oli see kuskilt kahe silma vahelt läbi jooksnud, et Wenger talle mänguaega lubas? Hayden on üllatus, loodame, et saab hakkama.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar