Rosi jacki asemel alustamas poleks paha mõte minu meelest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKuidas kurat sa sinna jõudsid?
Ärge nüüd seda kõike liiga tõsiselt ka võtke"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustRosi jacki asemel alustamas poleks paha mõte minu meelest.Mind That Gap!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaits.. Vaata postitustOleks mehed saanud nädala puhkust siis jah. Aga ma pole väga kindel, et füüsis lubab meestel 90 minutit pressi teha täna.Gunner since 97
Kommentaar
-
Algselt postitas FoxHunter789 Vaata postitustVõtke palun 3p ära! Raske saab olema, aga usun, et see on vägagi võimalik.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustLiverpool on minu silmis siiski kergem vastane kui City või Chelsea. Aga ikkagi hambad peavad täna risti olema.Lionel Messi - Parim jalgpallur maailmas
Kommentaar
-
Väsimust ma ei karda. Aga brainfardid nagu vs Dortmund, Palace ja Chelsea (muret tekitab, et need on hakanud tekkima kohe kui Flaminit pole olnud) tuleb täna välja jätta mängust. Loomulikult Per & Kos peavad tuge saama keskväljalt, et nende ründajad oma taskus hoida. Ma ei taha näha seda värdjat tantsu meie väljakul või koopaoravat irvamas.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMa ei taha näha seda värdjat tantsu meie väljakul või koopaoravat irvamas.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar