Buss ja Dean, fantastiline combo!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas SpadeEsimese poolaja põhjal võib täitsa aru saada, miks see tüüp viimast nädalat FIFA embleemi oma rinnal kannab!
PS! Mitte, et mõni pennu oleks saamata jäänud. Pigem vihjan sellele, et mõlemal tiimil on umbes kaks kollast saamata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKollane? Üks ahv jäi punasest ilma.
Edit: Igaks juhuks täpsustan, et reegliraamatus järge ei ajanud. Aga no ei ole punane ju?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Penalti oli küll ilmselge, kuid punase suhtes ma võtaks veits vabamalt. Ei taha väita, et ei oleks võinud punast anda, kuid andmata penalti üle olen ausalt öeldes pahasem. Muidu üleüldse lasti väga räpaselt sinistel mängida - meie poolelt (kahjuks (?)) ainult Rozza proovis samaga vastata.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustBussSome say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustlihtsalt nii frustreeriv on seda mängu vaadata..
Rosicky ja Arteta annavad niipalju neid valesööte, et süda on paha. Özil on kuskil lampi äärel kotte sügamas, Giroud on vist Poldi ja muude loomadega pingil. lihtsalt kohutav.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar