Pink on õhuke täna, seega tuleb põhimeestel töö ära teha. Eks ta natuke potensiaalne banaanikoor ole, arvestades muutuste arvu koosseisus, aga "kriisis" Cardiffist tuleks kodus ikka jagu saada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Poldit hea näha algrivistuses
Pink on muidugi kuidagi lühike (kuigi Rozza ja Gnabry täitsa asjalikud valikud ettepoole ning Verma taha), aga kohustuslikud 3 punkti olenemata puuduvatest meestest.
Lisaks kuna nüüd on Jaanuar käes siis viimane aeg kiiremas korras Sagna ning Rozza lepingutega ühele poole saada! Bendtnerist, Frimpongist ja Flappyst nii väga lugu ei ole, mingu nad aga parematele jahimaadele.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustmis tal oli mingi tähtpäev et palli taha lasti?
alternatiivne tõlgendus oleks ehk mingi kihlvedu. või siis ikkagi seadis uue lepingu tingimuseks, et lahendab nüüd ise standardeid natuke aega (theo ju mullu sai paaris mängus enne signeerimist mängida üksi ees).
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
alternatiivne tõlgendus oleks ehk mingi kihlvedu. või siis ikkagi seadis uue lepingu tingimuseks, et lahendab nüüd ise standardeid natuke aega (theo ju mullu sai paaris mängus enne signeerimist mängida üksi ees).
Täna mängib samuti ja sama kole impotentne mäng nagu aasta tagasi.
Korralike võimalusi pole olnudki, proovitakse mängida talle jooksu peale. Ei toimi see asi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Näidismäng neile kes ütlevad, et Podolski ees on variant. Õhupalle ei võta (ega mängita ka), kombinatsioonimängu ei paku, jooksule ei avane. Keskväli talle kandikul ette seda löögile ei suuda toimetada. Tulemus null. Mängiti selgelt Walcotti peale, kes seni ei ole ära suutnud lüüa.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Minu arust oli see juba eelmise hooaja mõne mängu põhjal selge, et Poldi kasutegur kesktormajana on väga kesine. Giroud jätab küll vahest lihtsa võimaluse löömata ja kiirusega kellegile ära ei tee aga tema üleüldine panus ründemängu peaks täna eriti hästi ka vähem teravale silmale näha olema.
Kui Sagna seal karka juures seisis, mõtlesin et poisid teevad mingit nalja, viimase hetkeni olin kindel et lükkab Santile jooksu peale. Siis tuli wtf moment. Wp Bac, wp. Kõik petsid ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar