320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
wenger on sunnitud ostma! tegelikult ju varjante ostmiseks oleks... mida teeb nt afellay?barcas ju täiesti kadunud vend.lyonist oleks ju tuua gomis kes soovib kindlasti lahkuda ja twentes on selline huvitav poiss nagu luc castaignos nende kuttide hinnad ei tohiks olla ka ju meeletud! igatahes väga kurb kui kedagi ei toodaks... praegu tundub asi happu ja hiljem võib mitte turule vaatamine valusalt kätte maksta
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustwenger on sunnitud ostma! tegelikult ju varjante ostmiseks oleks... mida teeb nt afellay?barcas ju täiesti kadunud vend.
Aga eks keegi ikka tuuakse teile juurde.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Theo vigastuse juurde tagasi tulles, arseblog linkis täna huvitavat http://www.grantland.com/story/_/id/...rise-acl-tears lugemist ACL vigastuste kohta spordis.
Mõningad väljavõtted:
- ACL tear recovery usually takes anywhere from nine months to a year. But almost every surgeon or therapist will tell you that when an athlete returns, it takes him awhile to regain his form, typically a year or so.
- of 49 NFL players operated on at his clinic from 2001 to 2006, only 64 percent returned to action.
- It was at the draft camp in Chicago that his knees were X-rayed and the radiologist delivered the news: Blair had been playing without ACLs.
- women are seven or eight times more likely to tear their ACLs than men.
Esimesed 2 punkti väärivad meie huvide seisukohast kindlasti arutelu. Millise valemiga me Theo 6 kuuga korda teeme, kui standartne paranemisaeg on 9-12 kuud? Kas klubil jälle suu suitseb kergelt? Ei taha liigset paanikat külvata? Või olen vigastuse tõsidusest kuidagi valesti aru saanud ja eesmine ristatiside ikkagi ei rebenenud?
Teine punkt, teadupärast sellest vigastusest tagasi tulemine pole just kergemate killast üritus. Põhiline mure Walcottiga on ilmselt küsimus tema tähtsaima atribuudi - kiiruse, säilimise kohta. Vastasel juhul on meil üks Michael Owen v 2.0 oma 100k p/w-ga pardal.
Parim mis kumbki pool praegu teha saab...on Piresi. Pires tõmbas oma ACLi puruks 2002 kevadel kaks kuud enne hooaja lõppu, Arsenal tegi too aasta duubli. Pires naases väljakule järgmise hooaja novembris ja kuigi algselt läks aega, et ennast käima saada, siis 03/04 hooajal tandemis Henryga tõmmati ACLi asemel EPL ribadeks. Loodame siis sarnast reaktsiooni mõlemalt poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustAga mis saab Theost kui tal enam kiirust ei ole ?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustAeglane neeger.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
33 - Since Aug 2012 only Suarez (53) RVP (44) & Rooney (40) have been involved in more PL goals (Goals + Assists) than Walcott. Crucial."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Paulz Vaata postitusthttp://football-talk.co.uk/87226/dra...ng-facilities/
Ei oska öelda, kui suur tõepõhi sel on kuid ma ei tea, minu arust pole Draxler see, keda meile vaja oleks. Eriti veel sellise hinna eest.
Teine jutt mis endiselt väga kuum, on Diego Costa. Kike Marin ütleb, et Arsenal on nõus maksma tema väljaostuklausli £32m kui mees tahab tulla. Usun, et mida rohkem rahapakke lauale laduda seda enam ta tulla tahaks. Hakake laduma palun.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Paulz Vaata postitusthttp://football-talk.co.uk/87226/dra...ng-facilities/
Ei oska öelda, kui suur tõepõhi sel on kuid ma ei tea, minu arust pole Draxler see, keda meile vaja oleks. Eriti veel sellise hinna eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLaske muidugi Realil andekas sakslane üles korjata, et hiljem 4 korda suurem summa maksta.
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar