Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMinuarust käib hetkel nagu normaalne vestlus (välja arvatud mingid veidrad giffid, pildid ja iga hinna eest ärapanemine, mis just Arsenali teemas tundub eriti teema olevat). Milles probleem?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNo aga milles probleem, täitsa ilma igasuguse gifi, pildi ja ärapanemiseta just kirjutasin miks penalti polnud.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Jah marv, sand vagina. Kahjuks on see teile juba omistatud. Mängu, kui sellist, ei saanud väga jälgida. Kuid niipalju kui ma nägin, olid võrdsed satsid vastamisi. Tulemus väga ei huvitanud. Liiga on siiski peamine, muidugi juhul, kui cl pääsetakse. Küsimus jääb siiski vanderselli postitus(t)es. wtf? Ja muide, sina olid see kes "tahtis" näha seda vahvat tantsu.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKüsimus jääb siiski vanderselli postitus(t)es. wtf? Ja muide, sina olid see kes "tahtis" näha seda vahvat tantsu.
Nii ääremärkuse korras: kontrollisin, ei lasknud. Normaalne vestlus tõepoolest.Supplies!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJah marv, sand vagina. Kahjuks on see teile juba omistatud. Mängu, kui sellist, ei saanud väga jälgida. Kuid niipalju kui ma nägin, olid võrdsed satsid vastamisi. Tulemus väga ei huvitanud. Liiga on siiski peamine, muidugi juhul, kui cl pääsetakse. Küsimus jääb siiski vanderselli postitus(t)es. wtf? Ja muide, sina olid see kes "tahtis" näha seda vahvat tantsu.
Ehk siis milles probleem on tont võtaks ?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNo shit. Miks peaks keegi kunagi tahtma seda rumalat poosetamist näha?
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKüsimus? Mis küsimus? Oled kindel et saad asjadest selgelt aru ning miski meeli ei ähmasta?
Nii ääremärkuse korras: kontrollisin, ei lasknud. Normaalne vestlus tõepoolest.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSa teed nalja, eks? Miks peaks näiteks tahtma näha seda rõvedat südamet(savage garden) või näpu lutsimist. Ilmselgelt klubi fännid naudivad neid hetki.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKas ma olen keelanud Liverpooli fännidel seda nautida?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSa teed nalja, eks? Miks peaks näiteks tahtma näha seda rõvedat südamet(savage garden) või näpu lutsimist. Ilmselgelt klubi fännid naudivad neid hetki.
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPean tunnistama, et ähmastab. Kesvamärjuke nimelt ning äkki ma seepärast ei saa su viimasest lausest eriti aru. Kui aega leiad, siis viitsid seletada äkki?Supplies!
Kommentaar
-
Minu arust on see päris kurb, kui kohtunik teeb ilmselge eksimuse ja siis õigustatakse seda väidetega, et talle ei meeldi see tüüp kellele viga tehti või see kuidas ta peale ilmselget kontakti vingerdas.
Jalgpallikauged inimesed...
Pigem lihtsalt Webbi vaatenurk oli vastav, et talle võis tunduda, et Arsenali pallur mängis palli. Ei tahaks teda enam kunagi ühtegi Liverpooli mängu vilistamas näha. Absoluutselt iga kord teeb mingi rämeda pange.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitust* Wenger pani erivajadustega ponikasvataja konkreetselt paika oma mängujärgses intekas.
Kommentaar
-
Celia_kay_dielli_al-2.jpg
God Dammit Giroud..... Müts maha... Parem skoorija kui Rooney ja Giggs kokku
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar