ma ei hüsteeritse seekord ja oei oska isegi öelda kas tahan Wengeri jätkamist või lahkumist. Aga kaks negatiivset asja tooks välja
1. Kui poleks avanenud võimalust Özili ostmiseks, siis ega ta kedagi muud ka ei oleks ostnud - leidnud enam nii akna lõpus - võibolla Ba oleks siis laenule saand.
2. Ühes teises foorumis pandi selline tore statistika kokku Arsenali viimase 5 hooaja võõrsil mängudest top 4 vastu
Lisaks mind vaevab üks küsimus. Miks kurat loobus Arsene peale võitmatuid oma seni edu toonud füüsiliselt tugevate keskväljameeste strateegiast, mida tänaseni Chelsea ja City edukalt rakendavad ja hakkas kokku ostma päkapikke ? Matic võttis Cazorlalt nii palli ära, et ei pand tähelegi, et viimane seal oli. Ma ei arva, et päkapikke ei võiks olla aga asi peaks balansis olema.Meil on ta ehk ainult siis balansi lähedal kui kõik terved on.
Aga muidu ma ei tea. Ühelt poolt kardan muutust ja hindan Wengeri tehtud tööd ja tahan, et ta õnnestuks ometi. Samas on murettekitav see viimase aja trend, et tuleme küll ilusti nelja hulka aga põrume tugevalt tabelitippude vastu. Ja see on juba liiga sage teema, et neid juhuslikeks tulemusteks lugeda. Ja omamoodi oleks ehk värskendav, kui keegi uus prooviks .
Aga noh võtab rahulikult eks näis mida elu toob
1. Kui poleks avanenud võimalust Özili ostmiseks, siis ega ta kedagi muud ka ei oleks ostnud - leidnud enam nii akna lõpus - võibolla Ba oleks siis laenule saand.
2. Ühes teises foorumis pandi selline tore statistika kokku Arsenali viimase 5 hooaja võõrsil mängudest top 4 vastu
Arsenal: Last 5 seasons Away results vs top 4 finishers (incl. this season):
P 15
W 1
D 1
L 13
F 13
A 44
P 15
W 1
D 1
L 13
F 13
A 44
Aga muidu ma ei tea. Ühelt poolt kardan muutust ja hindan Wengeri tehtud tööd ja tahan, et ta õnnestuks ometi. Samas on murettekitav see viimase aja trend, et tuleme küll ilusti nelja hulka aga põrume tugevalt tabelitippude vastu. Ja see on juba liiga sage teema, et neid juhuslikeks tulemusteks lugeda. Ja omamoodi oleks ehk värskendav, kui keegi uus prooviks .
Aga noh võtab rahulikult eks näis mida elu toob
Kommentaar