Algselt postitas Svenniid
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
On näha, et mehed tegid Chelsea mängust väga häid järeldusi... nooooooooooot.
Rünnata ei tahetud/osatud ning kui kaks kiirelt ära löödi istuti kiirelt kaitsesse ning maagiliselt imeti mitte millegi pealt üks ära (või noh Flamster pani konkreetselt paska, et nii üldse sellel jorsil sinna joosta lasi). Kurja küll kui leili selline s'tt ajab lihtsalt.
Kommentaar
-
Kui 1 minutiga suudeti 2 väravat ära lüüa, siis tekkis korraks tunne, et kas tõesti saame 3 punkti. Aga ei - vaja konkreetne pang maha panna ja piirduda 1 punktiga. Gibbs oli täna hea, Podolski oli hea 1 minuti jooksul kui ta andis väravasöödu ja lõi värava, Källström mulle isegi meeldis. Rosicky oli vahepeal hea. Ja sellega asi piirdubki. Maksimaalselt neljas koht vaja ära kinnitada aga vaadates mis viimastes mängudes toimunud on, siis tuleb kartus sisse.
Sitt sitt sitt.
Kommentaar
-
Positiivse noodi pealt tõesti Källström oli hea. Pani paar head pikka palli ning võitles isuga.
Arteta samal ajal aga vehkis järjekordselt kohtuniku suunas oma kätega (enough is enough!)
Negatiivse noodi pealt (peale tulemuse, mängupildi, ilmselgete järelduste mitte tegemise ning muu sita juures) kui 89.midagi sekunditel värav sisse imeti siis jäädi lihtsalt leinama. Võtnud oma pask kokku, pall kiirelt võrgust ära ning kähku lahti mängima. Ei, selle asemel jäädi ringi passima ning elu üle järele mõtlema. Sel hetkel sai juba aru, et rohkem meie ei löö kui luiged just vastu ei kingi.
Kommentaar
-
Kes kurat sa oled? Koguaeg seletad siin, päris elus oled perse kukkunud debiilik. Sa oledki see lont, kes käib ja kommenteerib kusagil delfis ja tunneb elust mõnu? Ma soovitan sul oma eluga natukene midagi targemat peale hakata. Kui sa oled Itaalia toetaja aastast 94, siis ma ei taha teadagi kui vana sa oled. Võiks natukene rohkem mõistust inimesel olla. Aga noh, Soome ehitaja kohta isegi normaalne.
Minu soovitus sulle --> OTSI OMALE NAINE või mängu runescape.
Parimat.
M
Kommentaar
-
Algselt postitas Supax Vaata postitustKes kurat sa oled? Koguaeg seletad siin, päris elus oled perse kukkunud debiilik. Sa oledki see lont, kes käib ja kommenteerib kusagil delfis ja tunneb elust mõnu? Ma soovitan sul oma eluga natukene midagi targemat peale hakata. Kui sa oled Itaalia toetaja aastast 94, siis ma ei taha teadagi kui vana sa oled. Võiks natukene rohkem mõistust inimesel olla. Aga noh, Soome ehitaja kohta isegi normaalne.
Minu soovitus sulle --> OTSI OMALE NAINE või mängu runescape.
Parimat.
M
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitust1979,2004...Have you ever seen Tottenham win the league?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar