Lugesin täna, et Gibbs ei mängi Newca vastu. Ja mis veel huvitavat, siis - Other than that the Arsenal manger is reporting a clean bill of health for everyone else involved in that 3-0 win. There’s no place in the squad for Abou Diaby despite his 45 minute run-out with the U21s in midweek, due to the fact he picked up a ‘little groin problem’.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas tanel89 Vaata postitustlugesin täna, et gibbs ei mängi newca vastu. Ja mis veel huvitavat, siis - other than that the arsenal manger is reporting a clean bill of health for everyone else involved in that 3-0 win. There’s no place in the squad for abou diaby despite his 45 minute run-out with the u21s in midweek, due to the fact he picked up a ‘little groin problem’.
Kommentaar
-
Algselt postitas Haron Vaata postituston Jack Wilshere…
Jack is progressing well. He is still on course to be with the team in the last couple of games.
Kommentaar
-
Eks ikka see hooaeg. Saab tiimiga koos olla = Järelikult saab haiglast välja, karkudel.
Tõsiselt rääkides siis hellitatakse ju lootust, et saab suvisel MMil ka kaasa lüüa ning on enne seda saanud korralikult trenni teha ja jõuab normaalsesse vormi tõusta. Selle poolest tunduks ju täitsa mõistlik, et nt viimaseks liigamänguks ning FA kopsikuks on ta pingil saadaval.
Kommentaar
-
Algselt postitas Haron Vaata postituston Jack Wilshere…
Jack is progressing well. He is still on course to be with the team in the last couple of games.Gunner since 97
Kommentaar
-
20 miljonit naela? Võib-olla tõesti. Aga
Asked in an interview with beIN SPORTS, broadcast on Talksport, whether he would stay or go at the end of the season, Wenger replied: "Look, I have said that many times already, I have given my word to this club and that I want to continue where I am … that means to stay."Supplies!
Kommentaar
-
See on juba eilane uudis. Jälle Wenger ja tema sõna - isegi lootust ei või anda. Mina olen Wengerist ja tema mental strengthist väsinud. Muidugi ma ei hakka jonnima, kui ta jääb aga tõsiselt mina tahan vahetust. Olin mitu aastat juba serva peal aga selle hooaja glorioossne mental strengthi näitamine lähirivaalide vastu tõukas mu lõplikult üle serva.
Ka see kui tuleme 4 daks ja võidame FA karika ei muuda minu jaoks enam midagi. Muidugi on tore kui seda teeme, aga minu meelest võiks karika võit olla kena lõpetus Wengeri Arsenali karjäärile.
Kommentaar
-
Algselt postitas decrakas Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar