Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
Kommentaar
-
L' Equipe'i andmetel on ta eelistamas Inglismaale jäämist ja on valimas City ja Chelsea vahel. Oleks väga ebasümpaatne, kui mees rahaklubid valiks.Kommentaar
-
Nii ja naa, ma üldiselt ei peaks väga viha (a la Clichy, Toure jne.). Andis oma parimad aastad meile, teenis ausalt lepingu lõpuni, me ei pakkunud nii head palka kui teised - hüvasti!Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Isegi kui ta Inglismaalt ära läheks, siis mis klubidega teda veel seostatud on? Monaco, PSG, Inter... kaks neist on ka rahaklubid.. et noh, eks ta siis ilmselt rahaklubisse läheb, pensionit koguma või nii.. aga tõsi, et ei saa pahaks panna.
Probleem tekib aga sobiva asenduse leidmises.. kahtlen, et kedagi asjalikku sinna otsima hakatakse, võetakse ilmselt mingi poolkõva nimi või hoopis mõni tundmatu prantsuse nooruk.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Sõnastasin pisut valesti. Inglismaa rahaklubid. Eriti valus oleks minu arvates Chelseasse liikumine. Pisut nagu A.Cole2, kuigi jah Sagna pole klubi kasvandik.
Nagu ma olen aru saanud, siis peamine põhjus on palk ja lepingu pikkus? Palju siis Arsenal pakub ja palju Sagna soovks?
Aga Prantsusmaa meedias on asendajaks pakutud Toulouse's eriti sel hooajal pead tõstnud Serge Aurier'd. Mees on muide väikesest peale Arsenali fännanud ja oma soovi teite eest tulevikus mängida ta ei üritagi varjata
Kommentaar
-
Sagna tahab pikemat lepingut kui mingi 1+1 mis talle hetkel pakutakse + ilmselgelt tuleks mujalt ka suurem palk peale.Sõnastasin pisut valesti. Inglismaa rahaklubid. Eriti valus oleks minu arvates Chelseasse liikumine. Pisut nagu A.Cole2, kuigi jah Sagna pole klubi kasvandik.
Nagu ma olen aru saanud, siis peamine põhjus on palk ja lepingu pikkus? Palju siis Arsenal pakub ja palju Sagna soovks?
Aga Prantsusmaa meedias on asendajaks pakutud Toulouse's eriti sel hooajal pead tõstnud Serge Aurier'd. Mees on muide väikesest peale Arsenali fännanud ja oma soovi teite eest tulevikus mängida ta ei üritagi varjata

Kommentaar
-
Kui ta peaks Chelseasse minema, siis sellisel juhul oleks ta ikka valus t*rapea.Kommentaar
-
No kurjam küll. Pakkunud siis talle rahakamat ja pikemat lepingut. Mees on ju selle ära teeninud. Üks stabiilsemaid (kui mitte kõige stabiilsem) Arsenal mängumehi viimastel aastatel.
Tuleks ikka odavam, kui uue mängija ostmine. Ja ega Sagna tasemel paremkaitsjad lihtsalt puu otsas ka ei ripu, et kui vaja siis nopime.Kommentaar
-
Victoria Concordia CrescitKommentaar
-
Neljandaks valikuks, ldo.
Kinobuss, et sellist mõttekest siin üldse veeretatakse.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Just! Ei tea küll täpselt mis see erinevus on Arsenali pakutava ja Sagna tahetava palga vahel aga kui nt Sagna sooviks praegusest 30k nädalas rohkem palka, teeks see aasta peale umbes 1,5 miljonit lisakulu. Et kas kulutad need mõned lisamiljonid või hakkad otsima uut meest algkoosseisu, kelle pealt võib tükk aega käriseda, enne kui sisse elab. Muidu Dani Alves on ka võib olla Barcast lahkumas.No kurjam küll. Pakkunud siis talle rahakamat ja pikemat lepingut. Mees on ju selle ära teeninud. Üks stabiilsemaid (kui mitte kõige stabiilsem) Arsenal mängumehi viimastel aastatel.
Tuleks ikka odavam, kui uue mängija ostmine. Ja ega Sagna tasemel paremkaitsjad lihtsalt puu otsas ka ei ripu, et kui vaja siis nopime.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar