Vaikselt hakkab tulema ...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTundub, et järgmise kuu palga võib otse ArsenalDirecti vist kanda jah. Üsna palju ilusat kraami. Võiks seekord nimedega ka võtta vast särgid ... Ramsey, Koscielny, Özil?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustVermaelenVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustJa üldiselt ma julgeks öelda, et ...
Linkisin vana kuulujutu, aga samuti tundub, et kohe peale MM-i tõesti reaalsuseks saamas. Kui nii, siis üks viimase tosina aasta huvitavamaid (tähtsamaid?) lükkeid üleülttse!
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustJa julgeks öelda, et Arsenal will appoint new fitness coach...
Linkisin vana kuulujutu, aga samuti tundub, et kohe peale MM-i tõesti reaalsuseks saamas. Kui nii, siis üks viimase tosina aasta huvitavamaid (tähtsamaid?) lükkeid üleülttse!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustJa üldiselt ma julgeks öelda, et Sanchez on meie mängija. Kahtlustan, et ametlik kinnitus tuleb neljapäeval koos uue särgiga.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTeeme mõned õlled minu pehmete seintega toas Raja tänaval homme announcemendi puhul?
Ma küll arvan, et teadaanne tuleb koos uue kostüümi esitlusega.
Selline tore klipp - Wengerilt küsiti üleminekute kohta Brasiilias
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKuulduste kohaselt on Debuchy diil tehtud. 10m£ + boonused. 4-aastane leping.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar