Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustDebuchy teine kollane oli nii kollane kui üks kollane saab olla. Käega õlast tirimine, ning kui see ei peatanud vastast, siis tagant kossi lennata, milles küsimus?
täiesti puhas palli mängimine.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustDebuchy teine kollane oli nii kollane kui üks kollane saab olla. Käega õlast tirimine, ning kui see ei peatanud vastast, siis tagant puhtalt palli mängida, milles küsimus?
---
Wenger: "Giroud had surgery today for a broken tibia & he will be out for 3-4 months. He will be capable to play again end of Dec."
Wenger: "You can not every time buy when a player is injured."
Wenger: "We are open for any position as long as we feel that the player can strengthen the squad. It has to make sense."
Wenger: "I bought Alexis to play striker, not to play only on the flanks."
Is Falcao in price range? Wenger smiles: "No"
---
Tahaks uskuda, et nüüd kui CL korras, siis tuuakse lisaks keskkaitsjale ka see kaitsev poolik lõpuks ikka ära. Uue ründaja, eriti Cavani või Falcao tasemel meeste toomisesse ei usu kahjuks üldse...
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKuskohas kossi ?
täiesti puhas palli mängimine.
Kas õlast sikutamine on puhas palli mängimine?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustLäbi vastase jalgade mängis palli?
Kas õlast sikutamine on puhas palli mängimine?
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKäsi oli õlal küll. Aga läbi jalgade sõitmist küll ei olnud.
https://www.youtube.com/watch?v=cNzQ4Zr9koE
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustVaata mis teine jalg teeb Võib-olla eksin, aga lives ega ka antud videos täpselt ei näe kas kontakt on, pigem tundub nagu oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustLive ajal näitas otse eest vaadet paremini korduses. Selgelt puhas palli mängimine. Käsi muidugi tilpnes ümber õla. Seda ei saa salata aga tackle ise oli täiesti korralik
Kommentaar
-
Tore, et jälle olemas. Aga järgmine kord paluks vähemalt 3. koht ikkagi saada - natuke liiga närvesööv oli see asi täna.
Santi - ilmselt parim
Kos - boss
Alexis - hullumeelne töö sai lõpuks premeeritud
Özil ei olnud kehva. Monreal oli tubli. Jack ja Ox peavad õppima meeskonnale kasulikud olema, Flamini ilmselt kõige halvem väljakul olnutest.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustSiis eksin mina. Kahjuks ei võtnud ka mängu linti, mida ma tavaliselt teen, et teravamad olukorrad ülevaadata. Õlast tirimisest siiski piisab, et lubava rünnaku peatamise eest kollane saada. Meeldib see või mitte, aga sellised on reeglid.
Kahjuks või õnneks tuleb sinuga nõustuda. See oli kollane.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKahjuks või õnneks tuleb sinuga nõustuda. See oli kollane.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar