Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Täna siis CL-i loos, ilmselt raskeim võimalik grupp:
Arsenal
PSG/Juve/Dortmund
Leverkusen/galatasaray Roma/Monaco
venemaa/ukraina/türgi klubisid võiks üldjuhul vältida, sinna pikk maa.
Ja kõige kergem grupp oleks:
Arsenal
Basel
Sporting
Ludogrets/Malmö/Maribor.
Mulle sobiks kui Juve ja Roma mõlemad meie grupis oleks.. Kuigi see nii varases faasis vist on võimatu? Kui jah, siis alguses paluks Romat ja uuel aastal palun Juve.
Venemaa/Ukraina/Türgi koha pealt nõustun. Lisaks kaugusele veel kliima ja Vene klubisid ei soovitaks isegi mitte kõige suuremale vaenlasele.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Pole midagi hullu. Dortmund on nõrgem kui eelnevad aastad kui nendega hakkama saime. Galatasaray samuti, Drogba läinud. Anderlechtist peab nii või naa üle sõitma, asukoha mõttes ka hea.
koosseisu paraku. Mulle meeldiks kui nad tugevamad oleks, sest nad krt mulle täitsa meeldivad. Aga praegune koosseis tundub veidi nõrgem kui kahel eelmisel korral
koosseisu paraku. Aga praegune koosseis tundub veidi nõrgem kui kahel eelmisel korral
No ei. Lewa pole asendamatu, kõik muud olulised lülid on aga alles. Pigem meeskond veel sügavam kui paaril varasemal aastal. Natuke läheb aega selle käima saamiseks lihtsalt. Nõrgem päris kindlati ei ole.
koosseisu paraku. Mulle meeldiks kui nad tugevamad oleks, sest nad krt mulle täitsa meeldivad. Aga praegune koosseis tundub veidi nõrgem kui kahel eelmisel korral
Pole midagi hullu. Dortmund on nõrgem kui eelnevad aastad kui nendega hakkama saime. Galatasaray samuti, Drogba läinud. Anderlechtist peab nii või naa üle sõitma, asukoha mõttes ka hea.
Arsenal pole küll hetkel sellises hoos, et sedavōrd kindel olla. Läheb raskeks nii sakslaste kui ka türklastega ning edasipääsu vōtavad need, kes belglastega parimal moel hakkama saavad..
Arsenal pole küll hetkel sellises hoos, et sedavōrd kindel olla. Läheb raskeks nii sakslaste kui ka türklastega ning edasipääsu vōtavad need, kes belglastega parimal moel hakkama saavad..
Küll tuleb ka hoog. Seda oli arvata, et meie algus tuleb konarlik kuna suurim arv põhimehi PList kaugele läksid MMil ja lisaks mitmed neist veel nädala või rohkem puhkusel veetsid kui teiste klubide samade koondiste mehed. Lisaks vaja uus ründaja meeskonda sulatada.
Mida ma tahtsin öelda, et ta ei olnud kõige hullem loos, aga loomulikult tekkis ka hulga kergemaid gruppe, kuid edasi saamisega siiski raskusi ei tohiks tekkida ja alagrupi võiduvõimalused kindlasti sama suured kui Dortmundil, kui mitte natuke suuremad.
Arsenal ja Dortmund peaks ideaalses maailmas siin kemplema vaid kes grupi võidab - aga maailm pole kaugeltki ideaalne ja eelkõige Mitrovici ja Youri Tielemansi juhtimisel ma eeldan, et Anderlecht on siin grupis suurim punktide röövija, Galatasaray oma vananeva pundiga ja mitte kõige targema peatreeneriga peaks jääma sel aastal 4. kohale.
Arsenal ja Dortmund peaks ideaalses maailmas siin kemplema vaid kes grupi võidab - aga maailm pole kaugeltki ideaalne ja eelkõige Mitrovici ja Youri Tielemansi juhtimisel ma eeldan, et Anderlecht on siin grupis suurim punktide röövija, Galatasaray oma vananeva pundiga ja mitte kõige targema peatreeneriga peaks jääma sel aastal 4. kohale.
kas Mitrovic on in real life ka hea? Mitte ainulf Football manageris?
Aus küsimus kuna mina teda reaalis mängimas näinud ei ole
Kommentaar