Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustveider kui ei saaks, inglismaal läheb ju kaubaks pmst iga vend, kes tippklubi pingil kasvõi vahib. muidugi 3st mehest 1 ikka viga saab
Kommentaar
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustTäna siis CL-i loos, ilmselt raskeim võimalik grupp:
Arsenal
PSG/Juve/Dortmund
Leverkusen/galatasaray
Roma/Monaco
venemaa/ukraina/türgi klubisid võiks üldjuhul vältida, sinna pikk maa.
Ja kõige kergem grupp oleks:
Arsenal
Basel
Sporting
Ludogrets/Malmö/Maribor.
Mulle sobiks kui Juve ja Roma mõlemad meie grupis oleks.. Kuigi see nii varases faasis vist on võimatu? Kui jah, siis alguses paluks Romat ja uuel aastal palun Juve.
Venemaa/Ukraina/Türgi koha pealt nõustun. Lisaks kaugusele veel kliima ja Vene klubisid ei soovitaks isegi mitte kõige suuremale vaenlasele.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustDortmund on nõrgem kui eelnevad aastad kui nendega hakkama saime.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAhh? Mille põhjal?
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustkoosseisu paraku. Aga praegune koosseis tundub veidi nõrgem kui kahel eelmisel korral
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustkoosseisu paraku. Mulle meeldiks kui nad tugevamad oleks, sest nad krt mulle täitsa meeldivad. Aga praegune koosseis tundub veidi nõrgem kui kahel eelmisel korral
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustAhh? Mille põhjal?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMa ei alahindaks Dortmundi veel
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustGrupp D: Arsenal Dortmund Galatasaray Anderlecht
Pole midagi hullu. Dortmund on nõrgem kui eelnevad aastad kui nendega hakkama saime. Galatasaray samuti, Drogba läinud. Anderlechtist peab nii või naa üle sõitma, asukoha mõttes ka hea.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas sepakas Vaata postitustArsenal pole küll hetkel sellises hoos, et sedavōrd kindel olla. Läheb raskeks nii sakslaste kui ka türklastega ning edasipääsu vōtavad need, kes belglastega parimal moel hakkama saavad..
Mida ma tahtsin öelda, et ta ei olnud kõige hullem loos, aga loomulikult tekkis ka hulga kergemaid gruppe, kuid edasi saamisega siiski raskusi ei tohiks tekkida ja alagrupi võiduvõimalused kindlasti sama suured kui Dortmundil, kui mitte natuke suuremad.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Grupp D: Arsenal Dortmund Galatasaray Anderlecht
Arsenal ja Dortmund peaks ideaalses maailmas siin kemplema vaid kes grupi võidab - aga maailm pole kaugeltki ideaalne ja eelkõige Mitrovici ja Youri Tielemansi juhtimisel ma eeldan, et Anderlecht on siin grupis suurim punktide röövija, Galatasaray oma vananeva pundiga ja mitte kõige targema peatreeneriga peaks jääma sel aastal 4. kohale.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustGrupp D: Arsenal Dortmund Galatasaray Anderlecht
Arsenal ja Dortmund peaks ideaalses maailmas siin kemplema vaid kes grupi võidab - aga maailm pole kaugeltki ideaalne ja eelkõige Mitrovici ja Youri Tielemansi juhtimisel ma eeldan, et Anderlecht on siin grupis suurim punktide röövija, Galatasaray oma vananeva pundiga ja mitte kõige targema peatreeneriga peaks jääma sel aastal 4. kohale.
Aus küsimus kuna mina teda reaalis mängimas näinud ei ole
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustkas Mitrovic on in real life ka hea? Mitte ainulf Football manageris?
Aus küsimus kuna mina teda reaalis mängimas näinud ei ole
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar