Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
Eks see on siinse foorumi üks plussidest/miinustest, et iga päev on lahtiste uste päev. Kellegi teise klubi teemasse tatti käia pritsimas on umbes sama tülikas ettevõtmine, kui suvalisel hetkel kõhutuule laskmine. Aga milleks lasta üks räma paks ja siis hakata teistele näpuga näitama? Omast kogemusest, kui olen vahest käinud mänku teemas enda meelt lahutamas, võtab kogu see sats teil seal, mulle tundub, end palju hullemini ringkaitsesse kui siin seda kunagi tehtud on. Vähemalt mul pole probleemi teiste hingeõhu rikkumisel käsi püsti tõsta, was me.
Özili teema on liiga jabur, et midagi sellel teemal vastata. Kui lähebki, siis järelikult olid head põhjused. Klubi rekordost Inglismaal ei ole kunagi kerge. Eriti Arsenalis. Meediast lähtuvalt ma mõtlen.
Rixxeriga olen põmst nõus, olen ka seda korduvalt välja öelnud, Wengeri parim enne on möödas. Ilmselt juba ammu. Raskeks saab aga tema asendamine, nagu ka kiilakas jänki täna just ütles. Ja selle raske ülesande edasilükkamine raskendab minusilmis vaid seda veelgi, kui see hetk lõpuks paratamatult saabub.
Kommentaar