Valdes on ju vaba poiss, lisaks peaks ta olema ikka veel vigane. Võtkem ta Pooli nina alt ära.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
I had to bring him on against Galatasaray without a warm up and being prepared, so he had a recurrence of that injury. It means he is out for two to three months ...
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas ArseblogTonight’s substitute keeper is a youngster called Ryan Huddart and he’s just gone 17
Arsenali kolmest põhimeeskonna väravavahist ja viiest akadeemia väravavahist on ta ainus, kelle nime ma varem kuulnud pole.
Et praktiliselt on pingil täna Arsenali kaheksas väravavaht ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustValdes on ju vaba poiss, lisaks peaks ta olema ikka veel vigane.
Aga kui nali kõrvale jätta, kas keegi mäletab, on Vilja-Annus kunagi ennem ka Arsenali sellisel määral vikatiga kimbutanud?
Kurat, ma ei tea, et mingi tiim ulmelisemas olukorras oleks olnud.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPuhas kuld
Aga kui nali kõrvale jätta, kas keegi mäletab, on Vilja-Annus kunagi ennem ka Arsenali sellisel määral vikatiga kimbutanud?
Kurat, ma ei tea, et mingi tiim ulmelisemas olukorras oleks olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Monreal on jälle keskel või mängib Chambers seal ning ta ise on paremal?
Arsenal vs. Anderlecht
Martinez
Chambers - Mertesacker - Monreal - Gibbs
Flamini
Alexis - Ramsey - Wilshere - Cazorla
Welbeck
Vahetused: Huddart, Bellerin, Rosicky, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Campbell
Kommentaar
-
Propsi belglastele, väärisid selgelt võitu.
Samal ajal meie klubi mädaneb nädalast nädalasse aina rohkem ja rohkem. Mitte mingit tahet ei täna ega ka terve see hooaeg, nagu mingeid lombakaid vaataks. Where Has Our Arsenal Gone?
PS Meie tänane response lastud väravale oli võimas: Jätkati samamoodi nagu enne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar