320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitust2 pealelööki väravale - 2 väravat, peab vist rahul olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmis pläust see on?
Tegime 2 pealelööki väravale, saime 2 väravat, olen rahul. Jätkata nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustMis sulle arusaamatuks jäi? vähem mõnuaineid pühapäeva õhtul.
Tegime 2 pealelööki väravale, saime 2 väravat, olen rahul. Jätkata nii.
Kommentaar
-
Ta peab silmas toda perioodi, kui mäng toimus 11-st 11-le.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMis kõigil Chensey vastu on ma ei saa aru
poolakas oleks tänagi mängu maksma läinud oma imeliku väljajooksuga,
kui Sterlingul oleks veidigi parem realiseerimine
(eks eelnevalt taheti ju samamoodi varu-vv Almuniast ka uut põhimeest teha ja mitte eriti õnnestunult)
Algselt postitas erxx Vaata postitustta hoidis meid täna pinnal.
aga üldiselt olid need Gerrardi kauglöögid üsna lootusetud ja keeperile kerge saak,
meeskonda tassib ta harva ja kui on tõsine test, siis enamasti ta mäng laguneb
2014 apr:Five Goalkeepers Arsenal Could Sign To Replace Wojciech SzczesnyGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mnjaa, pallivaldamine nagu Stokel Barca vastu, ja seda Pooli vastu, kes alles nädalapäevad tagasi ei saanud enamuse mängust Baseli vastu üle poole väljakugi.
Häid pealelööke praktiliselt polnudki, need 2 väravat tulid ka sedasi ei-tea-kust, nii et vedas.
Ning kas mina olen valesti aru saanud või kas eduseisus olles ei peaks 1-2 kiiret meest ründes vasturünnakuid noolima, kuna on teada, et kõik see vastane on rünnakusse jooksnud?
Põhimõtteliselt lõpetati 85. minutil mängimine ära, kuid peale seda oli veel veerand tundi mängid.
Muidugi saadi selle ajaga lõpuks aanusesse ära. No ainuke rõõm, et see toimus võõrsil ja ManU (just, see praegune mannetu ManU) sai ka teenitult vaid viigi tänu Benteke individuaalsele meisterlikkusele.
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustpoolakas oleks tänagi mängu maksma läinud oma imeliku väljajooksuga,
kui Sterlingul oleks veidigi parem realiseerimine
(eks eelnevalt taheti ju samamoodi varu-vv Almuniast ka uut põhimeest teha ja mitte eriti õnnestunult)
Reaalsus on see, et ta hoidis meid täna pinnal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar