Võid siit ka proovida, https://twitter.com/arsenal_tickets
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Andu Vaata postitustVõid siit ka proovida, https://twitter.com/arsenal_tickets
PS! üleskutse, kui tulete mänge vaatama Eestist, olen hea meelega käpp, elan mitte väga kaugel staadionist ja saan aidata piletite kättesaamisel või muude protseduuridega. Kui huvi andke mulle teada privas.
Kommentaar
-
Algselt postitas recycle Vaata postitustSain juba. Kui kõik on OK, soovitan ka teile.
PS! üleskutse, kui tulete mänge vaatama Eestist, olen hea meelega käpp, elan mitte väga kaugel staadionist ja saan aidata piletite kättesaamisel või muude protseduuridega. Kui huvi andke mulle teada privas.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Arsenal team to play Hull City: Ospina, Bellerin, Chambers, Mertesacker, Monreal, Coquelin, Rosicky, Cazorla, Walcott, Campbell, Alexis.
Arsenal subs: Martinez, Debuchy, Koscielny, Zelalem, Oxlade-Chamberlain, Maitland-Niles, Akpom.
Veendunud, et Arsene on otsustanud Alexise lihtsalt ära tappa.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustvb on arusaamisele jõudnud, et ilma alexiseta on meeskond nii mannetu, et ei maksa välja minnagiMind That Gap!
Kommentaar
-
Wenger ostab mängija, mängitab teda kuni ta ära väsib / katki läheb - sellele järgneb vormilangus / fännide surve esimesel juhul ja teisel puhul pidev vigastustest taastumine / uuesti katki minemine ja sellest tulenevalt vormi mitte saavutamine.
Aga noh, me pole keegi ühtki mängu treenerina oma elus teinud, niiet mis meie sellest kõigest teame.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustArsenal vähemuses ei peaks mängima? Panin just striimi tööle, aga tundus päris rõve viga esimese hooga. Jalad ees sisse. Aga vist isegi kollast ei saanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustArsenal vähemuses ei peaks mängima? Panin just striimi tööle, aga tundus päris rõve viga esimese hooga. Jalad ees sisse. Aga vist isegi kollast ei saanud.Algselt postitas marcello Vaata postitustCoquelin on idioot!
Vieira vaim elab Coqi sees!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustNo hetkel küll ei loe midagi välja, visake mõni suurem kala ette. Ta on hetkel nagu flamster, hullumeelsed täklingud, mis paratamatult, päädivad kaardiga. Siiski meeldib ka tema entusiasm ja see, et võitleb mõnuga.
Coq up for the Cup!Mind That Gap!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar