Rosicky on viimastes mängudes väga mõnus olnud. (Cazorla muidugi ka)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMa olen valmis üheks päevaks enda avatari teie oma vahetama, kui see vähegi annaks võimalust teie võidu võimalusi suurendada
Kommentaar
-
Selle võidu kohta võib öelda ainult ühte: https://v.cdn.vine.co/r/videos/20098...cZSc528148k9zI
Kommentaar
-
Etihadilt taga nulliga tagasi tulla, poleks uskunud. Coq on beast ja ehk keegi lekitab hiljem üles gifi, kus ta kellegi omade pallikaotuse järel korralikult screamib. Bellerin näitas, et väärib ja on suuteline mängima kõrges mängus. Ma siiralt loodan, et Wenger edaspidi Santit sealt ära ei võta ja kuhugi äärele ei pista, nüüd, kus Özil terve - sama asendamatu mees nagu Sanchez hetkel. Ning mis peamine, kaitsest lähtuv taktika tõi edu, mis on meie puhul ebatavaline. Pigem nõelavad suured meid kontratest. High five, Wenger!
Kommentaar
-
Peab vist teinekord ka ette tellima neid võite, tundub et töötab.
Santi jalad, Giruuu palli alla võtmised, kollektiivne kaitse, Oooooooooospina - kokku oli täitsa korralik kompvek. Ospina oli lihtsalt lahtilöökide ja sellega kaasnenud lärmi pärast kirjas, ega tal väga tööd muidu polnud aga mida tegema pidi tegi kindlalt. Igaljuhul seda kõike võiks ju nädalast nädalasse näidata .
Kommentaar
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustCoq on beast ja ehk keegi lekitab hiljem üles gifi, kus ta kellegi omade pallikaotuse järel korralikult screamib.
Ja Santi on julm!
Kommentaar
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustJa Santi on julm!
http://streamable.com/e30The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJuhm. Isetseb kuniks kaotab palli.
Paint me like one of your French girls
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Paint me like one of your French girls
Ma olen olnud terve selle hooaja vähemuses, ehk siis Arsene toetaja, aga kahjuks/õnneks jääb see tema viimaseks lepinguks Arsenalis. Ajad ja kombed muutuvad aga klass jääb, vaata kasvõi mängijaid keda ta on kasvatanud. Kas maureen on kasvõi ühe tõelise maailmaklassi mängija kasvatanud? Kas Premier'is on üldse ühtegi ülemust kes on üles toonud kasvõi ühe maailmaklassi mängija?Mind That Gap!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaits.. Vaata postitust
Kas Premier'is on üldse ühtegi ülemust kes on üles toonud kasvõi ühe maailmaklassi mängija?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustRetad. You shall not go.Mind That Gap!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar