huvitav, mis põhjusel Wenger eelistab alles vigastuspausilt naasnud Welbeckit in-form Rosickyle ja oma vormi leidvale Walcottile?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitusthuvitav, mis põhjusel Wenger eelistab alles vigastuspausilt naasnud Welbeckit in-form Rosickyle ja oma vormi leidvale Walcottile?
Danny on ilmselt kaitsefaasis asjalikum.
Kommentaar
-
Algselt postitas SheLooked18 Vaata postitusthead streami?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMüstika kuidas see Türgi-sakslane terve mängu kaasa teeb. Jätkuvalt hunnik õnnetust.
Kommentaar
-
Kes neist ei olnud täna hunniks õnnetust? Teenitud kaotus. Hooaja ilmselt halvim mäng. BvB võõrsil tuleb üsna lähedale aga derbi kaalub kaalukausi minu jaoks selle mängu poole.
Nagu oleks mingit kuradi Eesti koondist vaadanud 90ndatel. Üle 3 söödu ei suudetud järjest lükata, esimesi palle me ei võitnud, teisi ka mitte. Palle omaks ei saanud, kaitsest välja ei suutnud mängida ja klaariks korralikult lüüa samuti mitte.
Ma ei tea kas Wengeril oli mingi selge mängujoonis aga ükski mees sellest küll teadvat ei paistnud. Ja just kui usk treenerisse ja meeskonda hakkas vaikselt taastuma, pannakse siuke pärl lauale.
Lühidalt ja kokkuvõtvalt, kotitäis õnnetut sitta.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitust
Lühidalt ja kokkuvõtvalt, kotitäis õnnetut sitta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustJep, selle mängu võib özili taskusse kirjutada. Ramsey ja kompanii olid perfect as always. Özil oleks pidanud kolm tulistama, aga ainult ühega sai hakkama. Giroud jälle mehe eest väljas. Türa miks Cazorla özili asemel välja vahetati, ta oli ju nii aktiivne.
Kelle mõte oli nii sügavale vajuda? Pressi keskväljal 80 minti absoluutselt ei tehtud vaid istuti oma kasti lähistel ja oodati vastast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustJep, selle mängu võib özili taskusse kirjutada. Ramsey ja kompanii olid perfect as always. Özil oleks pidanud kolm tulistama, aga ainult ühega sai hakkama. Giroud jälle mehe eest väljas. Türa miks Cazorla özili asemel välja vahetati, ta oli ju nii aktiivne.
Kommentaar
-
Täiesti roostes oli kogu sats, Rambost ja Coqist sõideti keskel üle nagu ma ei tea kellest. Ainsad, kes vähegi oma ära tegid olid Ospina, Welbs ja mööndustega ka Giruuuu.
Keskväli oli nii kohutav, ühtegi palli üles ei saadud toodud, Lloris'l oli pm vaba päev, sest mitte midagi ei suudetud luua. Kõik teised pallid kukkusid Spursi mängijatele, kes olid kuradi hakkamist täis, sellise mängunäljaga, et lust oli vaadata.
Teenitud kaotus ühesõnaga, mina pole ka ammu nii sitta Arsenali näinud, kahju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar