Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No teoorias võiks ju mäletada, et üsna hiljuti mängiti üks võitluslik mäng tükk maad eemal ja see ei saanud jätta mõju avaldamata. Seda väärtuslikumad kolm punkti.
Ära väsiti, muud midagi. Hea, et niigi läks - tulemus oli täna kõik mis luges. Seda peaks kõik CLi tiimide fännid teadma, kui rasked need mängud peale away tripi tavaliselt on.
Pulsiseiskumiseni igav mäng. Või noh, mõne nõrgema südamega eksemplarile võib selline asi küll päris suurt terviseohtu kujutada.
Giroud on beast. Coq oli esimene poolaeg beast.
Teine poolaeg kogu meeskond paanikas ja peataolekus, kuidas see torm nüüd üle elati ma küll ei tea. Keskväli kaotas igasuguse struktuuri, äärekaitsjad tõmmati täiesti ribadeks. Ainult keskkaitsjate ja Ospina hea tegutsemine tõi siit punktid koju. Olin moraalselt juba 2:3e jaoks valmis.
Kui keegi kunagi küsib, mis selles premieris nii huvitavat on, siis võite talle seda mängu näidata. Meeskond, kellel põmst pool tiimi vigased ja rahulikult sealt tabeli keskel(mehed ilmselt enne mängu tegid juba suvepuhkuse bronne), tõmbavad täiesti lambimeetodil vurri niimoodi käima ja pressivad nagu barca ja bvb oma parimatel päevadel. Suure punase kotiga tuleb nende südikuse eest neile täna krediiti anda.
30 mängu, jaotame need kaheks võrdseks osaks ja saame kaks vägagi polaarset poolikut, täpselt nagu eilne mängki:
WDDDWDLDWWLLWWL - 15 mängu 23 punkti (1,53 punkti/mäng, hooaeg sellises tempos on 58 silma)
WDWWLWWWLWWWWWW - 15 mängu 37 punkti (2,46 punkti/mäng, hooaeg sellises tempos on 94 silma)
Wilshere, Arteta mängisid 45 mintsa, Debuchy 60. Normalna ma ütlen, Debuchy algrivistusse varsti ja Wilshere, Arteta rotation optioniteks. Lükake see Flamini võimalikult kaugele meie koosseisust (kes ise sai ka 60 mintsa mängida btw)
Abou mängis samuti 45 minti aga eks me veel kuule mis vigastuse ta seekord sai.
Kommentaar