Algselt postitas Kenny's Heroes
Vaata postitust
Panen ka siia viimase seitsme aasta pildi. Poolfinaal, veerandfiinal ja siis neli aastat kaheksandikfinaale. Ei näe küll erilist arengut siin, pigem sinu räägitud tagasiminekut. Nagu ma ütlesin, siis kaotus Monacole oli ikka kõige tipp.
Ma ei hakka viimase seitsme aasta Premmi tabelit siia panemagi. Seda teame me vast kõik. Pidevalt siis, kas neljas või kolmas.
FA Cupi võit oleks tore, ma ei alahinda seda, kuid ma nendin seda, et muudes liigades ei ole me juba aastaid midagi korda saatnud. Tuletaks meelde, et 2008-2009 oli hooaeg, kui Juventus näiteks jälle CL mängida sai. Nüüd mängivad nad finaalis.
Nagu on öelnud paljud, et selle hooaja tugev lõpp ja FA Cupi võit arvatavasti lõpetab need jutud, et Wengerit välja hakatakse vahetama ja siis järgmine hooaeg lähme me järgmisele ringile.
Mulle meeldib Arsenal ja ma lihtsalt tahaks, et Arsenal oleks jalgpalli fännide seas jälle tõsiseltvõetav klubi. Praegu, olgem ausad, on Arsenal ikka natuke naljanumber kelle üle nalja tehakse. Iga hooaja alguses on jutud, et nüüd hakkame panema ja siis sama jama. Ma lihtsalt tahaks lõpuks muutust klubisse. Over and out. Enda rõõmuks on vähemalt olemas Liverpool, kelle olukord veel humoorikam
Kommentaar