Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
4-0, väga kena, eriti Alexise pommlöök. Tore on hooaeg sellise võiduga lõpetada, aga nagu ma eelnevalt ütlesin, siis selline lõpp jätab Wengeri Arsenali etteotsa edasi. Aston Villa oli ikka väga kehvake täna ja kohtuniku viled olid ka enamasti Arsenali kasuks. Siiski, kena mäng Arsenalilt. Ilusat suve kõigile!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustNice. Well done. las Shampa voolabOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Tänud poistele kena sünnipäeva kingituse eest! Peale kolme erinevat šoti viskit ja highlight'ide vaatamist tundub, et me ei andnud vastasele isegi võimalust mitte!
She wore a yellow ribbon!
Mis minu jaoks on oluline, ma ei tundud terve mängu jooksul kordagi, et Villa võiks meid kuidagi ära karistadal. Klass!
edit. Alexis'ise värav
We are very happy now no? We played very well no? title next year no?Mind That Gap!
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustPärast sellist mängu hakkan Chelsea fänniks
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustEi viitsi moblas otsida, aga mis värk Arsenalil üldse kollasega on? Kas see mingi sügavalt ajalooline asi või mis ajal see esimest korda tekkis?
The Arsenal first wore a golden Yellow shirt in the FA CUP final in 1950 and again in the 1971 final. From elder fan’s I have spoke to the “she wore a yellow ribbon” song was sung…
PalunVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar