Algselt postitas Tanel89
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Haron Vaata postitustMissuguse akna avamiseni? Lihtsalt see ju Wenger ja Arsenal! Cechi lubatakse kuulukate kohaselt homseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitusthttp://www.telegraph.co.uk/sport/foo...uro-Vidal.html
SHOULD ARSENAL SIGN ARTURO VIDAL?
Yes 81%
No 10%
Don't they already have enough attackers? 9%
Ongi, noh. Palju Arsenalil neid ründajaid vaja läheb? Jätke Vidal rahule!
Kommentaar
-
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustSosistage seda hetkel veel hästi vaikselt aga ... Petr Čech is a Gooner!
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Peab tunnistama, et mulle meeldib see viimaste hooaegade süsteem, et enne ostetakse ja seejärel müüakse ballast (ning mitte vastupidi). Transferid "sisse" toimivad niimoodi (vähemalt näiliselt) palju lihtsamini.
Edit: Tea kas väljend "läbis medicali" tähendab nüüd ka midagi reaalset või käib endiselt Kim Källströmi viisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustPeab tunnistama, et mulle meeldib see viimaste hooaegade süsteem, et enne ostetakse ja seejärel müüakse ballast (ning mitte vastupidi). Transferid "sisse" toimivad niimoodi (vähemalt näiliselt) palju lihtsamini.
Kommentaar
-
Raha on alati.
Jummala nunnu oleks Ospina kehas olla - sipled end esikindaks ja saad ikka jalaga põlveõndlasse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Dave oli tore jah, proffessionaalse suhtumisega töösse ning täiskasvanud inimene väljaspool seda. Samas mida tal ikka pahane on olla? Eelmine klubi oli Nice. Järgmine klubi on ilmselt Fenerbache - ilmselgelt midagi ta sellest tulekust just ei kaotanud, pigem ikka võitis. Jalgpalluri karjäär on juba kord selline, et midagi garanteeritut sul kuskil ei ole. Kahjuks Szczesny on HG ning ilmselt ka pigem nõus olema #2 väravavaht kui tema. Edu edaspidiseks!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar