Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sattusin ka siis nüüd esimest korda Alaba kõlaka otsa. Üks tüüp väidab, et kuulis usaldusväärsest allikast, et läbirääkimised on "advanced"(ei suutnud sobivat eestikeelset sõna leida) staadiumis.
Eks neid tüüpe kellel on väidetavalt "usaldusväärsed allikad" on üleminekute akna ajal alati palju
Kui aga tõesti Arsenalil Alaba vastu huvi on siis sellele ma kirjutaks küll kahe käega alla. hiljutised vigastused teevad veidi ettevaatlikuks aga tasub riski ma arvan. Tema vastu ma oleks nõus Monreali või Gibbsi vahetama küll.
See Alaba kõlakas on küll justkui pauk luuavarrest. Eriti ei usu selle juhtumisse aga samas ei saa tänapäeva jalgpallis enam milleski 100% kindel olla.
Oleks muidugi ülimalt hea täiendus aga kas sinna osakonda praegusel hetkel just on vaja uut verd? Samas kui muidugi peakski juhtuma see, et Monreal lahkub siis jh ainult Gibbsi peale lootma jääda oleks samuti patt, arvestades veel sella härra terve olemise aega hooaja jooksul
Isiklikult ootaks ikka rohkem, et Wenger läheks turul uue ründaja ja kaitsva pooliku jahile. Carvalho ja Benzema oleks ju super.
Carvalho sai just vigastada kolmeks kuuks. Benzema saab juhtuda ainult mingisuguse doominoeffektiga - hetkel on spekulatsioon, et Reus Madriidi ja CR hakkab tipuründajat mängima.
Üleminekute aeg on ikka raske kui Arsenali fänn oled Muudkui ootad, loed foorumeid, otsid meediast kuulujutte, jälgid kuidas kõik teised tiimid(isegi kui pole kõik siis nii ikka tundub) meie ümber omale uusi mängijaid ostavad. Meid seostatakse alati poolte maailma mängijatega. Õnneks ei ole viimased aastad Wenger meid alt vedanud ja on ikka mõne maailmaklassiga mängija ära toonud aga mul on veel hästi meeles ca 3-4 aasta tagused ajad, mil pettumust ja frustratsiooni oli ikka palju suve lõpuks.
No poolteist kuud on veel jäänud ja loodame, et Cech ei jää ainukeseks.
Üleminekute aeg on ikka raske kui Arsenali fänn oled Muudkui ootad, loed foorumeid, otsid meediast kuulujutte, jälgid kuidas kõik teised tiimid(isegi kui pole kõik siis nii ikka tundub) meie ümber omale uusi mängijaid ostavad. Meid seostatakse alati poolte maailma mängijatega. Õnneks ei ole viimased aastad Wenger meid alt vedanud ja on ikka mõne maailmaklassiga mängija ära toonud aga mul on veel hästi meeles ca 3-4 aasta tagused ajad, mil pettumust ja frustratsiooni oli ikka palju suve lõpuks.
No poolteist kuud on veel jäänud ja loodame, et Cech ei jää ainukeseks.
Võta rahulikult - meeskond on arvuliselt enam-vähem koos ja kvaliteet pole ka laita. Wenger osta see suvi juurde ainult siis kui talle avaneb mõni tõsiselt hea võimalus, mida ei saa mööda lasta. Mine välja ja naudi suve parem
Pole see suvi millegi üle väga põdeda ka kui kedagi juurde ei osteta. Tavaliselt on ikka mingi suurelt nähtav auk meeskonnas olemas, kuid hetkel oleks nagu kõik kaetud. Lisaks siis veel lisafakt, et paar aastat juba ei müüda igasuviselt üht oma parimat meest maha, et olla finantsiliselt stabiilne ning seega on põhituumik juba päris vinge.
Eks ta tore ole kui saaksime endale ette Lacazette (Benzemast nii väga vaimustatud ei oleks, Higuainist ja Cavanist ei hakkaks üldse rääkimagi) ning äärekaitsesse/keskpoolikusse Alaba, aga ausalt öeldes ei ütleks et emb-kumb neist eriti reaalne on ning karjuvat vajadust ei ole ka. Samas eks ta tore oleks kui mingi tugevdus veel juurde tuleks
Jah, numbrite mõttes meil osta pole vaja see suvi. Seega lootus on ainult see, et kuskil oleks pool-ripakil mõni maailmaklassi staar keda korraliku raha eest sealt lahti annab kangutada või, et taaskord tekiks väikene doominoeffekt kõige suurtemate poiste juures. Ja siis ...
Sanogo läkski AJAX-isse. Väga hea tehing. Loodame nüüd, et AJAX pääseb CL-i alagruppi. Seal saab Anogo väga vajalikku kogemust.
Mees saab õppida nüüd legend Bergkampi käe all
Kommentaar