No minu arvates oli Arteta täna ikka vägagi korralik. Esimesel poolajal tegi kena bloki seal löögile ja muidu oli ka vägagi adekvaatene igal pool. Ei saa väita küll, et ta nüüd korralikult mängida saab aga kindlasti on oma kogemustega ja ülelüldise olekuga noortele abiks ja eeskujuks .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas auravesi Vaata postitustKeegi siin oskab õelda kust võiks leida Arsenali kodu mängude pileteid järgmiseks hooajaks(nimelt 3. Oktoobri vs Manu) ?
* Vaatad siit millal tuleb Red Memberitele müüki see mäng kuhu sa tahad minna: http://www.arsenal.com/tickets
* Oled sel kellajal online ja ostad pileti.
* Kui jääd hiljaks siis on olemas selline asi nagu Ticket Exchange, see nupp tekib sinnasamasse nimekirja mängude kõrvale - seal müüvad need inimesed oma pileteid, kes ise mängule minna ei saa mingil põhjusel. Passid peale kuni tekib müüki selline istekoht kus sa tahaksid istuda (pileteid müüakse nö. "face value" ehk liigkasuvõtmist pole).
* Ostad pileti.
* Piletid on virtuaalselt sinu konto peal ja väravast saad läbi viibutades kaarti piletikontrolli väravas staadionil.
Kui on veel küsimusi siis lase tulla (võid ka privas).Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMarv unistab. Not gonna happen!Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustKuulujutud saavad tõeks või trollid niisama? Niimoodi võib ka noor inimene infarkti saada.
Linki kah: http://www.express.co.uk/sport/footb...-transfer-newsOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMarv unistab. Not gonna happen!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Loodan, et sa ka see kord ei eksi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar