Algselt postitas malagar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSee on ikka same old, same oled. Jaak on juba enne hooaja algust ratastoolis.Mind That Gap!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaits.. Vaata postitustthank you for valuable insight!
Kommentaar
-
Härra Giulianelli postitas täna siis sellise asja: https://twitter.com/gjcxafc/status/6...810176/photo/1
Eks jäägu igaühe enda otsustada, kas tüüp tahab lihtsalt tähelepanu või võib tal äkki tõsi taga olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas matys Vaata postitustOlgem ausad, Arsenali selle suve big signing on tehtud ja hoidis Chelsea vastu puuri puhtana. Kui Benzema ka tuleks siis see oleks midagi üle mõistuse suurepärast ja kui ei tule on ka hästi, sest kõige vajalikum positsioon sai kindlustatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustKõige vajalikum positsioon on ikka veel täitmata. See on ründeliin. Cech võeti ära lihtsalt sellepärast, et oli võimalus ja selle lihtsalt pidi ära kasutama. Vaevalt keegi meist oleks ennem eelmise hooaja lõpus öelnud, et meil on vaja uut väravavahti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma vist üldse jagan ebapopulaarset arvamust, et Szczęsny on Ospinast parem väravavaht. Siis kui tema platsil oli kaitsesid tema ees vasakkaitsja, vasakkaitsja keskkaitses, elusitas vormis BFG, nooruke keskkaitsja äärekaitses. Neid omakorda kaitses fckin Flamini. Ja mängust mängu toimus veel mingi variatsioon nende viie sees ehk pidevat sama liini tema ees ei olnudki. Sealt ei saanudki saia loota tagasivaadates.
Ospina aga sai nädalast nädalasse mängida ühe ja sama tugevama kaitseliini (Nacho-Kos-BFG-Bellerin) ning reaalse lõhkuva pooliku (Coq Blocker) taga. Eks tema aitas ka tekkinud kindlusele kindlasti kaasa kuid siiski see nende ees olev kaitseliini vahe on juba mäekõrgune.
Jah poolaka vorm ei olnud hea, oli lohh ja tegi tobi, aga siiski minu jaoks on ta üldises mõttes parem väravavaht kui Ospina.
Õnneks ei pea aga sel teemal enam nagunii vaidlema kuna nüüd on veel parem väravavaht väravasuule panna
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVäravavahtide hindamiskriteeriumide järgi peaks need ju sünonüümid olema. Mis kasu on mingist pedõk-prinsist, kes jätab igas viiendas mängus piruka küpsetamata?
Kommentaar
-
Nii on, Viasat näitab. Oh seda rõõmu saab jälle jalkat vaadata.
Täna mängupildist poogen, peaasi et punktid ära võetakse. Nende vastu peaks ka korralik võiduseeria praegu meil olema - nii jätkata. Alahinnata aga ei tohi, Lääne Sink on juba ELi pealt tõsisemat mängupraktikat saanud mõne mehega, see võiks olla nende pluss hooaja alguses.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar