Kokkuvõtteks: Toetan iga mängijat, kes kannab Arsenali särki aga näen kohti, kus saaks paremaks minna.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKokkuvõtteks: Toetan iga mängijat, kes kannab Arsenali särki aga näen kohti, kus saaks paremaks minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustKatk, suures osas olen su jutuga nõus aga mitte kõiges. Sõltuvalt vastasest on Giroud hetkel olemasolevatest ründajatest parim valik. Millal ma väitsin, et ründaja ei tohiks/peaks söötu mängima? loomulikult tohib ja peabki aga see ei peaks olema ründaja põhiülesanne. Ründaja peaks enamasti otsima kohti kuhu talle saaks palli sööta ja mitte seda siis (alati) kinni hoidma vaid esimese võimalusena proovima värava poole saata. Ründaja peab olema see viimane väljund, kes muudab teiste mängijate söödud väravateks, Giroud seda ei ole. Keegi siin alles hiljuti jagas mingit linki, kus oli välja toodud kui vähe näiteks Özili loodud väravavõimalusi väravateks realiseeritakse. See pole muidugi ainuisikuliselt Giroud süü aga mina näen selles probleemikohta.
Ma ei taha jätta nüüd muljet, et mulle Giroud ei meeldi, aga ma olen kindlal veendumusel, et meile on vaja uut nn. all-round ründajat, kes jaksab vastased üle joosta, kes oskab vajadusel sööta ja kellel on hea väravavaist. Praegu saaksime sellise ründaja heal juhul kokku Welbeckist, Giroud-st ja Walcotist.
Kogu point on ju selles, et tegelt ei peagi giroud mingi mega palju peksma vaid kogu peli on ehitatud üles sellele, et meie ääred saaks tulla ja skoorida: Alexis, Welbeck/Walcott/Ox, lisaks keskväljalt ootaks enamat Ramseylt, Özililt ning Santilt. Kui need härrad natuke rohkem võrku sahistaks siis oleks see debatt kaputt ka. Hetkel nad lihtsalt ei löö piisavalt ja seda ka AW ise maininud, et ootab rohkem. Ma pole kindel, et uus ründaja midagi megalt muudaks kuna süsteem ongi selline nagu ta on. Kui saame KB#9 "mega" kui ei saa, siis saasta ka ple vaja.
Isiklikult veidi häiris eile Ramsey, see 1 hetk kus ta pöördelt vasakuga uhas raami, oleks ta võtnud sekudi ja vaadanud siis tagapostis oli ju giroud valmis tap-innima seda, et meie keskväljur Ramsey võiks vähem vägistada seda ise löömist iga kord, kui see lõppeb, küll ta ka skoorib! ... ning lõpus tegi ta kõik, et CP see pall kohe tagasi anda.
Out!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mted Vaata postitustArsenal have fired in the most attempts at goal so far this season (42) and scored with just two.
Oleme premmi parimad pealelööjad juhuu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mted Vaata postitustViimaste kõlakate järgi on Real nõus Benzemast loobuma 50 milli eest. Lisaks olevat Wenger oma tähelepanu pööranud Cavani ja Lavezzi peale. 12 päeva akna sulgumiseni. Usun, et midagi ikka meeskonda tuuakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustjajah ja Zlatan, Reus, Draxler, Sevilla poolakas, Müller, Lewandowski ja Veratti on kah kohe liitumas - kuldsed ajad ....
Kommentaar
-
Deal Done! Arsenal have £48m bid for Karim Benzema accepted by Real Madrid
former Manchester City forward Rodney Marsh, the north Londoners have snapped up the former Lyon star.
Marsh told talkSPORT: “I had a phone call from a mate of mine, and he’s been right on many things, and he said that he believes Real Madrid have accepted a bid somewhere in the region of £48million for Benzema from Arsenal.
“In the past this guy has always been right, he’s never been wrong yet, so we’ll have to wait and see.”
Eks näis kui tõsi see on
Kommentaar
-
Enne kui Wenger ise midagi kinnitanud ei ole, ei usu ka midagi. Pidev tolmu üles keerutamine.
Kuid pigem tekkis küsimus et kui palju on olnud olukordi, kus suured sissetulekud kaotavad oma sära? Vene klubil on neid päris mitmeid olnud - a'la Torres. Kuid, kui palju on neid olnud arsenalis?Fan of Who...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar