320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Arsenal\'
Tänase päeva positiivne uudis (mis peaks sära silmisse tooma) kõikidele värsketele Arsenali teemast huvitatutele on see, et Stuart Taylor istub suure tõenäosusega vahetusmängijate pingil. Jah, lugesite õigesti. Inglane Arsenali koosseisus!!!
Asjast kah: vastupidiselt minu lootustele ei istu bergkamp praegu autos ja ei kima baierimaa poole.
Kommentaar
-
sellise kaitsega bayerni vastu? ma olen kindel - et arsenal võidab teisipäeval vähemalt 5-0 .... (höööhöööhööö - räme naer st). kordusmängus unitedi vastu saab siis parima koosseisu väljakule tuua, kuna meistrite liigast ollakse juba tolleks ajaks väljas.
täna toure ja senderos - kohutav. samas ääred olid head, clichy säras ning ka eboue sai hakkama. tavaline tobe ründaja kaitsjaks vahetus 5 minutit enne lõppu. cygan, va osav mees, suutis selle ajaga teha kauni clearance\'i tagasi karistusalasse ning tulemuseks oli teadagi mis.
wengerilt selline koolipoisi viga - panna inglane vahetusmeeste pingile. midagi head sellest tulla ju ei saanudki!
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking
Kroonimata maailma parim jalgpallur on veelkord kinnitanud, et Arsenal on see klubi, kus ta oma karjääri lõpuni mängib.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Ahjaa, muidugi olen nous, et inglased ylehinnatud on. Isekysimus on aga see, et miks vordsete voimete puhul AW ilmselgelt valismaalasi eelistab... Matthew Upsoni asendamine Cygani ja Stepanovsiga, naiteks.“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan
Ahjaa, muidugi olen nous, et inglased ylehinnatud on. Isekysimus on aga see, et miks vordsete voimete puhul AW ilmselgelt valismaalasi eelistab... Matthew Upsoni asendamine Cygani ja Stepanovsiga, naiteks.
Siis ei olnud veel Upson nii hea kui praegu... Põhimõtteliselt tglt kui kutile oleks võimalus antud oleks olnud ilmselt praegu ta veel parem. Aga antud hetkel olid siis vb tõesti Cygan ja Stepanovs paremad, ma ei tahaks kahelda selles nagu, et Wenger ei paneks mängu alati neid, kes on hetkel parimad! Suht kindel, et see mees teab, mida ta teeb ja ma arvan, et keegi ei hakka vastu vaidlema.(Võibolla mõni lammas ainult) Tulevikule mõeldes oleks pidanud ehk teisiti tegema, aga mis sellest enam rääkida. Nüüd nühib Cygan jällegi enamasti pinki, õnneks.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar