Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Saame näha - Ballackit pole ja Schweinsteiger tuleb ka vahetusest. aga duo Scholl-Makaay olid nädalavahetusel niiii head, et Viera ja kõik tema selja taga asuvad vennad saavad täna tõsist vaeva nägema. Minu seiskohast on ka väga suurt tähtsust omav väravavahtide duell - loodaks, et Lehmanni ei pandaks väravasse, aga , mis siin loota. Arsene teab, mis Arsene teeb!
kuulge kas tõesti sellised vanad peerud nagu Scholl ja Salihamidzic saavad algkooseisus platsile ? Scholl on kohe näost ka vanaks jäänud.
Tv3\'e uudistes öeldi et Scholl on avakoosseisus aga Salihamidzicici kohta info puudub.
Algselt postitas Andukas keegi tahab mulle öelda kas HENRY m2ngib t2na v6i mitte..olen lugenud arsenal.com - lt et HENRYL on ahilleusi k66luse vigastus
Scholl on niivõrd creatiivne mängija, et mul on vähe sarnaseid välja pakkuda - Johan Micoud tuleb ette, kindlasti Jari Litmanen...loomulikult Ronaldinho. Füüsiliselt ja kaitse osalt pole ta muidugi Ballackiga võrreldav, ka peamängus jääb alla. Aga seda suudab iga teine mees seal koosseisus, küll aga sööta Makaayle suudab ainult tema ja aegaajalt ka Ze ja Owen. Seega, kui Arsenal hoolega Scholli jälgib siis saab ta vaevast vabaks. Ainuke milles Scholl pole see hooaeg tavapäraselt silma paistnud on karistuslöökida väravad. Loodame, et tänasega saab seegi erand murtud. Ootan huvitavat mängu! Ja mis Brazzosse puutub, siis Hasan on suurepärases vormis ja on väga hea kahte suunda mängiv äärepoolkaitsja.
kas keegi tahab mulle öelda kas HENRY m2ngib t2na v6i mitte..olen lugenud arsenal.com - lt et HENRYL on ahilleusi k66luse vigastus
See vigastus on teda juba ammu kimbutanud. Küll ta mängib.
Tänan, et nii kiirelt vastuse sain...täna peab arsenal võitma
Ka Eesti koondis peab alati võitma!!! Arsenal peab täna hoidma kaotusseisu minimaalsena ja see peaks olema juba väga tugev trump teiseks ringiks. Aga noh võit oleks muidugi eriti noobel.
Tea kas peale kapteni veel kedagi väljakul oli? Vähesel määral suutsid ehk assisteerida Clichy ja Reyes. Ma oleks isiklikult Toure nahka pistnud kui ta seda väravat löönud poleks. Mängu kestel mõtlesin, et peame kordusmängus vähemalt viis väravat lööma. Nüüd piisab ehk neljast. Põnev.
Kommentaar