Videot pole anda, aga pall oli kindlasti üle joone. Ospina kala
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas nismo44 Vaata postitustMasendav tulemus ja sellist asja välja vabandada ei saa, aga kas ma olen ainus, kes arvab, et Ospina kala puhul ei käinud pall üle joone?
https://streamable.com/pwgx siin on päris kenasti näha
Kommentaar
-
No sama pilti ma nägin varem ka ja eks ma lepin sellega, aga 100% selgust ma sealt ikka ei saa. ta võib mingi 95% üle olla, aga kui väike osa ikka nö joone peal on, siis ei tohiks ju ära lugeda ja seda sealt ikka väga näha ei ole. Vb otsajoonega paralleelsest pildist oleks, kui see Gibbsi parem jalg ees ei oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustArsenal, palun osta ründaja.
Higuain oleks tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustLol wuuut. Mida ta meile juurde annaks? Suurim võimaluste luhtaja üldse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustLol wuuut. Mida ta meile juurde annaks? Suurim võimaluste luhtaja üldse.
Kommentaar
-
Ei usu mina, et Higuain annaks väravaid juurde. Minu arust luhtab tüüp veel rohkem võimalusi kui Giroud ja Walcott.
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSuurim võimaluste luhtaja giroud istub teil pingil so stfu.
15.09 seisuga
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mted Vaata postitustTundub, et wenger peab tihedamini mängijatega pahandama, et neil puudub kirg ja tahtmine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar