Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustTottenhami fännid on parimad. Spur* ja vetsupotid artikkel...
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitust
Potilõhkumine kui kättemaksOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitust
Sprs liigat võitma ma muidugi ei pakuks, puhtalt juba selle pealt et tegemist on sprsiga, aga 3-4 koht peaks olema täiesti reaalselt saavutatav kui samas vaimus jätkate.
See poti-intsident mind ka kulmu kergitama ei pannud, koer ja küla noh. Ainult selle vahega et need Laneil silte maha tirinid noorukid said endale võimudega mingid jamad kaela, sprsi fännid läksid peksid pissuaare salaja kuskil peldikus. Otsustage ise kes on julge ja loll või kaval ning arg. Kokkuvõttes tekitatakse ikkagi iseendale ja oma klubile kahju.
Kommentaar
-
1. West Ham 0:2 (e.h 3:0) - -3p
2. @ Crystal Palace 2:1 (e.h 2:1) - +-0p
3. Liverpool 0:0 (e.h 4:1) - -2p
4. @ Newcastle 1:0 (e.h 2:1) - +-0p
5. Stoke 2:0 (e.h 3:0) - +-0p
6. @ Tselski 0:2 (e.h 0:2) - +-0p
7. @Leicester 5:2 (e.h 1:1) - +2p
8. Manchester United 3:0 (e.h 1:2) - +3p
9. @Watford 3:0 ( 2:1 vs QPR) - +-0p
10. Everton 2:1 ( e.h 2:0) - +-0p
11. @Swansea 3:0 (e.h 1:2) - +-3p
12. Tottenham 1:1 (e.h 1:1) - +-0 p
(Watford=QPR; Burnley=Bournemouth; Hull=Norwich)
Kokku 26p (väravatevahe 22-9=13) ja kurss 78p, 3 rohkem kui viimasel hooajal.
Eelmisel hooajal pärast 12 vooru oli meil 17p ning väravatevahe 20-15=5. Liidritest olime maas 15p, hetkel viigis liidritega.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Debuchy tells Canal+ he will consider his Arsenal future in January with Euro 2016 coming up.
We still believe, we still believe
He's coming home,
He's coming home, he's coming
Jenko's coming home
He's coming home,
He's coming home, he's coming
Jenko's coming homeVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Nagu selgus on Mathieu usin vabrikant. Loodetavasti on ta ka edukas http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...make-20bn.html
Kommentaar
-
«Ma olen üllatunud. Raske uskuda, et klubi on nii raskes seisus,» sõnas üheksa aastat Chelsea väravas seisnud Cech The Mirrori vahendusel. «Alles kuus kuud tagasi võitis klubi Inglismaa meistritiitli.»
Chelsea on Premier Leagues hetkel 16. kohal, kaheteistkümnest mängust on kaotatud koguni seitse. «Nende hooaja algus on olnud masendav,» lisas Cech. «Siiski on minu jaoks oluliselt suurem üllatus, et see kriis ikka veel jätkub.»
Särk punane, süda sinine
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar