320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustGnabry laenult tagasi, 12 minutit PLi jalkat West Bromi särgis. Tänud Pulis.
FA karikas kohe algrivis platsile või uuesti laenuks kuskile?
Kommentaar
-
Noh ma ei tea miks sa laenad mehe kui sa teda mängitada ei plaani? 1. Sa oled ebakompetentne talendihindaja 2. Sa petad mängijat/laenajaklubi lubades mänguaega, ilma seda tegelikult anda kavatsemata.
Või siis tõesti mängija tuli kohale ja oli nii halba suhtumisega, et olnud võimalik teda mängitada. Miskipärast on Tony Pulise käekiri alati küll seda tõestanud, et ta lihtsalt ei usalda noori. Eks tõde on kusagil ...Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mõni nimi tuleb veel kohe ette, kes läinud väiksema satsi juurde laenule ning istutatud head juhul pingile - Bamford, Ilori. Ehk vaata vähe laiemalt ringi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustEi usu et Pulis laenanuks mängija, keda mängitada ei plaani. Ju nad ikka millegi pealt raksu läksid.
Eks Gnabry Pulise 10-0-1 mänguskeemi ei sobi ja asi taks.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustÜtleme siis nii, et kas tõesti arvate, et me jätkaks koostööd Pulisega ja kutsuks Gnabry tagasi selleks, et nad saaks Debuchy laenata ( väidetavalt saab EPL siseselt laenuks olla ühest klubist üks mängija korraga) meilt, kui Pulis oleks Gnabry kiusu pärast mängitamata jätnud?
Vastuseks küsimusele siis 'Jah'. Wenger tehingute osas väga viha ei pea, vähemalt pole ise tähele pannud et peaks. Debuchy osas suurt vahet ei ole (hetkel) kas ta oleks meie pingil/reservis või WBA pingil/reservis ja saab oma 70k sealt kätte. Eeldusel, et laen on recall optioniga. Boonuspunktid kui mänguaega saab (jällegi ei näe põhjust miks ta ei peaks saama).
Gnabry saab vajadusel nüüd mujale laenule saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustkui Pulis oleks Gnabry kiusu pärast mängitamata jätnud?
Pulisel lihtne jah öelda, andes Gnabryle 10 minti premmis, et pole valmis selle taseme jaoks ja ongi jokk. Ilmselgelt on sakslasel mõned kandlised nurgad, mis maha oleks vaja lihvida - selleks ta ju sinna saadetigi. Aga Pulis, nagu öeldud, pole eriline noortefänn, lisa siia juurde, et tegemist on Arsenali noorukiga ja täiesti mõistetav, et see laen niimoodi välja kukkus nagu ta kukkus, pirukad või mitte pirukad.
Kui Debuchy peaks sinna minema, siis olen kindel, et saab normaalselt mänguaega - meil tal enam tulevikku pole, otsene teene selles diilis on kindlasti pigem WBAle, kes saavad endale oma maitse järgi mängija pooleks hooajaks. Meie saame lihtsalt vingatsist lahti ja natuke palgafondi rihma lõdvemaks. Samas muidugi kas on siis nii raske talvel Debuchyle kohe ostja leida?!?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar