Oleme ausad, mingit edasipääsu loota ei tasu eks aga kurat vähemalt võiks korraliku mängu pakkuda üle tüki aja ja sirge seljaga koju sõita.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas oravrsk Vaata postitustOleme ausad, mingit edasipääsu loota ei tasu eks aga kurat vähemalt võiks korraliku mängu pakkuda üle tüki aja ja sirge seljaga koju sõita.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas oravrsk Vaata postitustOleme ausad, mingit edasipääsu loota ei tasu eks aga kurat vähemalt võiks korraliku mängu pakkuda üle tüki aja ja sirge seljaga koju sõita.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAinuke mida ma loodan siit, on vigastustest hoidumine. Ning siis viimased 9 karikafinaali liigas, et Spurs meist ees ei lõpetaks. Vot kui madalale suudab mu ootused Wenger ajada. #desperatetimes
Kommentaar
-
Koscielnyga riskimine on veel arusaadav, sest Mertesacker oma aegluse ja kohmekusega Messide ja Neymaride vastu oleks enesetapp, aga Flamini ja Iwobiga alustami on tõesti veider. Pannud siis Welbeck äärele ja Giroud keskele, kui Campbelli ei taha kasutada.
Algselt postitas oravrsk Vaata postitust+1 ja hooaja lõpus võiks Wenger ise ka aru saada, et tema aeg on möödas ja edasi liikuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJoachim Löw, näiteksMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKas inglased on täiesti otsa saanud seal maal?FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAinuke mida ma loodan siit, on vigastustest hoidumine. Ning siis viimased 9 karikafinaali liigas, et Spurs meist ees ei lõpetaks. Vot kui madalale suudab mu ootused Wenger ajada. #desperatetimes
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJoachim Löw, näiteks
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustTal leping Saksamaa koondisega 2018. aastan MM-i lõpuni.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar