Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMiks Sa arvad, et mees, kelle viimane töökoht mõne klubi juures oli 12 aastat tagasi, et ole risky?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Mourinho - bit of a twat ehk pikem periood ei tule kõne alla ei temalt endalt kui klubi poolt
Ancelotti - kui end ära lubanud/ alla kirjutanud kuskile juba pole.
Simeone - Atletico ei nüüd küll see klubi, kellelt treenerit ostetud ei saaks.
Allegri
Frank de Boer
Unai Emery
Hiddink - kui ei lõpetaks
Mancini
Löw?
Jorge Jesus
Siia saaks küll veel nimesid.
Kommentaar
-
Minu arvates hetkel ei ole väga häid variante Arsenali jaoks saadaval. Pepi oleks võinud proovida. Oma stiili poolest oleks nagu rusikas silmaauku sobinud, ja ma usun, et ta oleks ka Arsenali Cityle eelistanud aga magati maha.
Üldiselt olen vaikselt samal meelel, et Arsene on end Arsenalis võibolla ammendanud, millest mul on Wengeri fännina muidugi väga kahju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustÜldiselt olen vaikselt samal meelel, et Arsene on end Arsenalis ammendanud, millest mul on Wengeri fännina muidugi väga kahju.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKes asemele siis?
Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTegelikult, kokkuvõtvalt ma ütleks selle kohta nii, et ma ausalt ei tea kes oleks parim valik. Aga ma tean, et Wenger seda enam kahjuks ei ole.
Ma küll sooviks Simeonet aga vaevalt see õnnestub. Oleks ideaalne meie laiskvorste tööle panema.
Kommentaar
-
Tervitan Mardisalu. Aastaid on möödunud, aga täpselt sama mnn oled. TV6-st ülekannet jälgijad saavad aru."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Tubli esimene poolaeg arsenalilt, ainult 1 värav seni sisse imetud. Ma ütleks et kõik võivad rahule jääda. Inglise liiga keskmik sai võimaluse päris jalgpalli näha ja olen kindel et poisid on pärast mängu särgivahetuse üle väga rõõmsad ja saavad palju ekstra motivatsiooni. Barca samas edasi pluss järgmine hooaeg korralik üleminek Bellerini näol. Peab rahul olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustKas inglased on täiesti otsa saanud seal maal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mted Vaata postitustParas segadus sats ikka seal platsile pandud. Ma usun, ka et Wengerit lahti ei lasta, aga fännide pahameel juba nii suur, et äkki ise paneb ameti maha.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar