Krt mul on tunne, et tiitlit ei tule. :/
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVäga kehv mäng Özili poolt
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustVäga kehv mäng Özili poolt
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa hästi ei saa sellest halast aru. Nagu Sunderland oleks relekabätli ajal mingi lihtne vastane.
Ja igate pidi peaks natuke tahet näitama. liveblogi kirjutuste põhjal teisel poolajal seda ei näidatud, üldse. Näidati aga seda mida Walcott siin ühes videos tegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTea mis põhjusega Sunderland relekabätlit pidamas on? Äkki kuna nad lihtsalt ei ole nii asised kui vähemalt 16 neist liigas kõrgemal olevat tiimi.
Minu mõte on, et releka eest võitlev meeskond annab endast väljakul kordi rohkem kui nt. teie eelmine vastane. Ja ilmselt mängib ka parema häälestuse ja suurema motivatsiooni/hingestatusega. Pole väga kibestumuse ja vastuväitlemise koht imo.
Kommentaar
-
Nii on, ei vaidle vastu.
Küll aga ütlen, et nad on ju asja pärast seda võitlust pidamas. Nende tase ei ole sama hea mis kõrgemal olevatel tiimidel.
Igaljuhul kui sellistest mängudest võite ei võeta on feil kuubis. Aga noh, kuna kõigil klubis on juba hea mitu nädalat täispohhui siis on lihtsalt täispohhui.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustSee oli nii tüüpiline mõttetu palliveeretamine lõpus,et ma hakkasin juba Sunderlandi väravat soovima - mis meil vahet kas viik või kaotus aga neil oleks võit abiks old.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustNo ManU 5 p taga ja mäng varuks. Ma ütleks küll, et Arsenalil ikka on veel punkte vaja, et järgmine hooaeg clis suurte poistega madistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustNo ManU 5 p taga ja mäng varuks. Ma ütleks küll, et Arsenalil ikka on veel punkte vaja, et järgmine hooaeg clis suurte poistega madistada.
Selge see, et 3da kohaga läks täna hapuks ja kui samas vaimus jätkatakse läheb kohe ka 4 daga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar