Eurosport räägib ka just, et Vardy lükkab otsused peale Euro 16t.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEurosport räägib ka just, et Vardy lükkab otsused peale Euro 16t.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustSee oleks küll jalgpalliajaloo ühe ilusaima muinasjutu peategelase kole lõpp, kui selline vend lõpetaks igasuguse võitja mentaliteedita alalise neljanda rikkurklubi pingil.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustCalma amigos, calma.
Kommentaar
-
Algselt postitas oravrsk Vaata postitustEsimene värav siis Giruodi nimele, kena kena. Niimoodi jätkata.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTerve ülejäãnud mängu oli saamatu pasakott. Väravgi tuli rohkem poolkogemata väravavahi kergest valearvestusest ja käte sõlme minemisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTerve ülejäãnud mängu oli saamatu pasakott. Väravgi tuli rohkem poolkogemata väravavahi kergest valearvestusest ja käte sõlme minemisest.
Kommentaar
-
Payet 3 punkti, võiduvärav. Aga ründaja oli tubli...aga seda on/oli vähe.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustViimasest kuues Prantsusmaa eest alustatud mängus kaheksa väravat. Tõesti piinlik.
Btw, Ramsey soeng wtf?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustRääkisin eilse mängu kontekstis ja ta oli minu hinnangul tõesti kohutav. Tippründaja vajab a la kuute võimalust et ühte ära lüüa? Andke andeks. Ei ole ründaja. Jah, Liverpoolis on samasuguseid tainaid.
Btw, Ramsey soeng wtf?
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustRääkisin eilse mängu kontekstis ja ta oli minu hinnangul tõesti kohutav. Tippründaja vajab a la kuute võimalust et ühte ära lüüa? Andke andeks. Ei ole ründaja. Jah, Liverpoolis on samasuguseid tainaid.
Btw, Ramsey soeng wtf?
Muidu aga rassis korralikult ja tegi ka musta tööd (ka kaitses). Link up-is Greizmannide, Payetite, Pogbadega temale omaselt hästi. Ühes olukorras oli lisaks väravale ka väravasöödule lähedal, kui suutis kasti kaitsjate selja taha antud söödu akrobaatiliselt jalaga Pogbale suunata, kes selle asemel, et palli kohe peaga rünnata, hakkas sättima ja proovis seda jalaga lüüa, lastes vastaste kaitsjal palli nina eest minema peksta. Arvestades, et rumeenlaste mänguplaan nägi ette pigem Giroud nullimise, kui Griezmanni, siis tegi ta väga korraliku mängu.
Ausalt, kui mõned deluded Arsenali fännid sotsiaalmeedias välja jätta, oled sisuliselt ainukene, kes Giroud eilse mängu põhjal kritiseeris. Igal pool mängu järgsetes hinnangutes märgiti Giroud Payeti ja Kante järel kolmandana üles.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar