Super, suured tänud!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Saad, teatud allocation on alati garanteeritult Red Memberitele olemas iga mäng. Lihtsalt kujutan ette, et ManU mängule on see rabamine eriti aktiivne müüki tuleku hetkel. Muidugi alati saad hiljem Ticket Exchange'is osta omale kellegi müüki pandud Season Ticketi koha ka aga nende puhul mitut kõrvuti saada üpris raske. Ja noh, muidugi ManU fännina niisama istuda kuskil Arse fännide keskel ilmselt väga emotsionaalselt mängule kaasa elada ei luba, kuid sellega oled ilmselt arvestanud niikuiniiVictoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKuna viibin laupäevase mängu ajal Tallinna vanalinnas, siis kas oskab sealne rahvas soovitada häid jalgpalli kõrtse vanalinnas. eriti lahe oleks mõni selline kuhu veel Arsenali rahvast tulebElu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustIgnoreeri viimast posti. Aga muidu pakuks Mad Murphyst ja kui ma peaks end kauge külalise pärast linna ajama, eelistaksin üldse Hunti. Aga neid detaile saab juba muid kanaleid pidi täpsustada.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
See on jah üsna kehvalt organiseeritud, et väljamõeldud jalgpalli mängijad peavad kannatama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas oravrsk Vaata postitusteee mis alexisel juhtus, et algkoosseisus pole, oskab keegi targem öelda ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar