Mul on kahju teist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Olge mureta. Sõitke lihtsalt üle. Lihtne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustNagu mõni Bayerni poolehoida viitsiks veel teiega kaheksandikes mängida. V***u.
Kommentaar
-
2012/13, 2013/14, 2016/17 Bayern-Arsenal 1/16. 2015/16 Bayern-Arsenal grupis. Tuleks vist hakata hoopis küsimusi esitama mis tegelikult juhtus aastal 2014/15. Keegi ajas sooja ning külma palli sassi?
Aga muus osas jah, võimalus neid võita tundub sel hooajal suurem kui kunagi varem. Aga ikkagi tekib küsimus kas muid vastaseid enam polegi Euroopas olemas meie jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitusttehke ära siis tra, milles asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust2012/13, 2013/14, 2016/17 Bayern-Arsenal 1/16. 2015/16 Bayern-Arsenal grupis. Tuleks vist hakata hoopis küsimusi esitama mis tegelikult juhtus aastal 2014/15. Keegi ajas sooja ning külma palli sassi?
Aga muus osas jah, võimalus neid võita tundub sel hooajal suurem kui kunagi varem. Aga ikkagi tekib küsimus kas muid vastaseid enam polegi Euroopas olemas meie jaoks.Gunner since 97
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar