Algselt postitas Raitsu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustTänane oli siis illustratsiooniks sellest, milline on Arsenali mängupilt pärast seda, kui Alexis ja Özil suvel maha müüakse. Mõnevõrra võiks lugu parandada mõlemale poolajale keskendumine.
Muutus peab toimuma väljaku ääres, ma siiralt loodan, et see jääb vanahärra viimaseks aastaks. Ammu oli aeg, 2014 peale kopsiku võitu oli väga hea hetk kõrvale astumiseks ja noore näljase treeneri leidmiseks. Me kõik sisimas ju teame, et neid kõige säravamaid karikaid me Wengeriga ei võida. See ei ole siin 1998 või 2002 või 2004, kus tiitlivõiduks pidid seljatama ühe, äärmisel juhul kaks konkurenti. See on uus, rahast tulvil Premier League kus 6-7 meeskonda jahivad top4 kohta, 4-5 meeskonda jahivad reaalselt tiitlit ja kõik ülejäänud on heal päeval võimelised suurtemate elu raskemaks tegema. See hooaeg küll pigem mitte sest tabel on top6 poole jõhkralt kaldu, aga näiteks eelmine hooaeg oli hea näide kaootilisest liigahooajast Inglismaal.
Küll aga teeksid Alexise ja vähesemal määral Özili uued lepingud Wengeri järeltulija esmase elukese oluliselt kergemaks. Samas 300k nädalas pole neist ilmselt kumbki väärt, isegi praeguse täiesti käest ära jalgpallimajanduse kontekstis. Özilile 180, Alexisele 250 on igati õiglane ja aus nende mõlema suhtes. Kui aga see jonn, mida nad mõlemad siin erinevalt näidanud on, peale seda kui need 300 tuhhi nädalas jutud käima hakkasid, kaua veel kestab, siis minu poolest võivad nad mõlemad nahad teha. Võtku vanaisa Wenger ka kampa, ma olen kindel et PSG võtab nad kõik meelsasti vastu. Ilmselt läheb nii, et Wenger saab 2 aastat lisaks ja lemmiklapsele Mesutile annab 300k nädalas ja Alexis müüakse mingi näruse 35m eest Citysse/manusse. Sa lihtsalt kurat tead juba et see raisk niimoodi lõpuks läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustIlmselt läheb nii, et Wenger saab 2 aastat lisaks ja lemmiklapsele Mesutile annab 300k nädalas ja Alexis müüakse mingi näruse 35m eest Citysse/manusse. Sa lihtsalt kurat tead juba et see raisk niimoodi lõpuks läheb.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustVaadates palju teised superstaarid Euroopas teenivad, siis Alexis on vabalt 250k/w väärt.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJaa, ikka. Selles kontekstis on iga hästi performiv mängija "300k p/w" väärt kui sa nad Rooneyga võrdlusesse paned. Lihtsalt alati see nii ka ei käi. Eks nii Özil kui Alexis saaks kuskil omale "väärilise" palga ja kõik muu, lihtsalt alati need asjad ei ole nii must-valged. On veel palju teisi küsimusi, mis mängjaid huvitab - millises liigas meeskond mängib, milline roll temal meeskonnas on, kes on treener, kes on meeskonnakaaslased, mis linnas meeskond asub jne jne. Kõik need faktorid kokku ja enam polegi väga suurt vahet kas sa teenid ühes kohas 220k või teises kohas 250k või kolmandas kohas 300k. Lihtsalt, nagu öeldud, tuleb leida see kuldne kesktee.
Kommentaar
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustVäga tähtis punkt mis sul märkimata on jäänud, mis kohe seal peale raha või osadel enne raha olema on võitmine. Alexise ja Özili sugused mehed tahavad võita liigat ja CL-i, mitte ainult FA kopsikut.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKui nad oleks ainult võita tahtnud siis 1) nad poleks lahkunud oma eelmisest klubidest 2) nad oleks kohe valinud sellise klubi kus siis sinu definitsiooni kohaselt alati võidab midagi, garanteeritult. Ning ka need kõik minu loetletud nõuded on täidetud.
Küll Wenger räägib kõigile oma uutele meestele(ma ei pea silmas madalamate liigade tulevikulootusi), et nemad on ainult see viimane lüli, kes on puudu võitmaks liiga ja mis kõik veel. Nad tulevad ka Arsenali võitma ja kui see usk hakkab ära kaduma, siis ei tule ka sinna lepingule nii kiirelt seda allkirja.
See on puhtalt minu arvamus, ega mina tea ju tegelt mida nad mõtlevad.
Kommentaar
-
Kui neid ainult palk huvitaks, siis oldaks ka kuskil Hiinas. Üldiselt nagu ma ütlesin, see on kõikide faktorite summa ning kompromiss ulme ja reaalsuse vahel. Reaalsus on see, et mängijad ise on vihjanud, et nad on nõus jääma samas kui meedia ja hüsteerikud on üles tõmmanud nii suure hulga tolmu ei millestki, mis varjutab inimeste ratsionaalset mõtlemist.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar