Tundub et peamised rahvamahutajad on need ilma pinkideta betoontrepid, mis mitmel pildil näha. Peatribüün silma järgi mingi 1000 kohaline
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Former Gunners Craig Eastmond, Roarie Deacon, Jeffrey Monakana, Jack Jebb all play for Sutton. “I know them all and they are basically the core of their team,” said Wenger. “They are physically good and technically good players, who have been educated here. That shows that even at that level, the players are of quality. Some of these players were on the fringe of my first team, so we are warned that it will be a difficult game.”
Read more at http://www.arsenal.com/match/report/...2fWhO3DYysL.99
Ehk siis lausa neli meie noortemeeskonnaheidikut mängib Suttonis. See oli mulle uudiseks, arvasin et ainult Eastmond
Kommentaar
-
Ma ütlen siiralt mul on Suttonist tõsiselt kahju. Arsenali tüüpkäitumine on täna Suttoni verega üritada maha pesta Müncheni häbi. Ilmselt mingi 5-6 võibolla rohkemgi väravat lüüakse.
Täiesti hull milline valmistumine seal Suttonis käib ikka ja muidugi vähemalt saadakse suur eelarve süst ikka.
How Arsenal's visit to Sutton in FA Cup has temporarily turned club into centre of football universeAt Gander Green Lane on a bright Thursday afternoon, a vivid and extra-ordinary tapestry greets the gaze.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSutton oli esimesel poolajal igatahes parem kui Arsenal Bayerni vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kris866 Vaata postitustvõileiba järas varuväravavaht
Kommentaar
-
Tõeline karikamaagia. Jalutamistempos mängitud kole mäng, kus taksojuhid said välja elada miljonäridele vigu tehes ja tõugates. Ja kus võõrsilmeeskond ei saanud 90 minutit aru, kui kiiresti pall kummiväljakul veereb. Aga no kuna sooja vett duširuumis Sutton vist võõrsilmeeskonnale pakkuda ei suutnud, jätsid põhja-londonlased igaks juhuks higiseks jooksmata. Läheb sellesse nimekirja, kus need poolteisttunnid, mida kunagi tagasi ei saa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar