Noh, Chelseal läheb päris hästi ilma euroopas mängimata. Jajah, neil on Abramovic aga viimase aja suurimad ostud olid ju David Luiz ja mingi Boltonis feilinud vend. Eks Conte on muidugi vend kes teeb suure vahe sisse, aga selle CL osas ei maksaks ka üle dramatiseerida. Varem või hiljem ju Wenger läheb, jutte uskuda siis juba see suvi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustNoh, Chelseal läheb päris hästi ilma euroopas mängimata. Jajah, neil on Abramovic aga viimase aja suurimad ostud olid ju David Luiz ja mingi Boltonis feilinud vend. Eks Conte on muidugi vend kes teeb suure vahe sisse, aga selle CL osas ei maksaks ka üle dramatiseerida. Varem või hiljem ju Wenger läheb, jutte uskuda siis juba see suvi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Teate ju isegi oma nõrki kohti. Özil on ka muutunud selliseks vennaks, et tuleb meelde kui kuskil sügisel lööb mingi ungari klubi vastu imevärava, fännid on sillas, aga siis sörgib suurtes mängudes niisama.(Tean täna oli eemal).
Kommentaar
-
Nõrku kohti on. Lisaks veel et mitu mängijat on see hooaeg otsekui taandarengu teinud. Samas ma usun, et päris mitu on neid mehi, kellest mõni teine treener ehk rohkem välja võtaks. Koosseis on kindlasti Parem kui Liverpooli või Tottenhami omad vahest samal tasemel punase Manchesteriga ja veidi halvem Cityst ja Chelseast. See muidugi minu arvamus ainult. Aga nii kehv see sats ei ole kui viimase aja pilt näitab. Tõsi keskväli vajab tõsist reseti. Praegu ikka üsna peetis.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustKoosseis on kindlasti Parem kui Liverpooli omad /Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKui sa veel ei tea, siis alles lõppes üks mäng. Seis jäi 1:3 Arse kahjuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustSisuliselt on Liverpoolis ainult Mane, kes Arsenali alg 11 sse mahuks minu paberil.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMa küll pole su arvu(s)tustega ühel joonel, aga - peace.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMa just ütlesin eelpool, et Arene ei võta see aasta koosseisust maksimumi välja Sisuliselt on Liverpoolis ainult Mane, kes Arsenali alg 11 sse mahuks minu paberil. Keskväli on teil sama vilets kui meil. Kaitsjatest Clyne on hea, muu on keskpärane. Väravavahid on heitlikud. Ei ole mingi teie meeskonna halvustamine. Teil ehitustöö alles pooleli - andke Klopile üks suvi veel vähemalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustAinult Mane? Ausalt palun ära rohkem joo !
Kommentaar
-
Malagar soovis öelda ilmselt, et 3 ja 2 kohad eelnevatel hooaegadel vs liverpooli tulemused pôhjal on arsenalil piisavalt kvaliteeti, et olla parem kui täna ja kohad pannakse paika peale 38.vooru. Poolil ju oskus nn suurte vastu rokkida ja siis lonkida môttes ehituse all ning üldpilt ju meeskonnas Arsenalil ok. Kogu see melu mis tiirleb klubi ümber on ilmselge probleemi ka meeskonnas tekitanud. Keeruline hooaja lôpp ees meil samas.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustaga ütle kes siis veel?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar