Algselt postitas Kivi77
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEeeee... seda ma ju kirjutasingi, et viga, mis viga... tean reegleid hästi... vaata nüüd kenasti üle, et kellele see vastus oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustNoh reeglid on sellised nagu on, ma reaalselt küsin, et mida kaitsja reaalselt sellises olukorras tegema peaks või saaks üldse ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kivi77 Vaata postitustKirjutasid et asi oli selles et polnud kehasse vaid jalgadesse- ja sellepeale ma ütlesingi, et ka kehasse mängimine ei ole lubatud.
Kommentaar
-
Ei viitsi isegi tsiteerida eelmisi. Sellist häbi pole isegi Arsenal varem suutnud korraldada.
Aga antud olukorrast rääkides, algul penalti üle pretensioone polnud, neid korduseid vaadates selle põlv-põlve jutu võite küll ära unustada, selline kontakt täismeest maha ei võta. Tundis puudutust ja kukkus.
Aga sellegi poolest ma ei apelleeriks penaltit, aga mis kuradi päras ja mis ajast muudab kohtunik oma tehtud otsust?
Kui kollasest saab tänapäeval punase teha, siis varsti tehakse ka punasest kollaseid? See oli täiesti naeruväärne ja enneolematu. Ma ei suutnud meenutada pretsedenti. Kui inglismaal jahutakse, et kohtunik teeb jooksu pealt otsuseid ja kui mingit vägivalda karistab kollasega, siis seda ei saa tagantjärgi kuidagi muuta ega kedagi karistada, siis euroopas tuleb mingi juku ja ütleb kohe, et peakohtuniku otsus oli vale ja tuleb anda punane kaart. No olge lahked.
Mis muidugi ei õigusta seda, et ma 1-0 pealt Bayerni võidule panust ei teinud...
Kommentaar
-
Kõikide turniiride peale viimasest seitsmest mängust viis kaotust ning 2 võitu (üks neist Suttoni vastu). Päris kena seeria käsil, samamoodi mitte jätkata.
Milllal viimati tehti üks hea mäng? Viimane mäng Bayerni vastu esimene poolaeg hea, teine taas katastroof (Bayerni vastu teised poolajad kokku seis 0-9!). Southamptoni vastu fa karikas tuli küll 5-0 aga see seis ei peegelda tegelikku mängu. Tuli küll näiliselt kergelt, aga mingi 3-1 olnuks õiglasem + nad olid ju täis reservsatsiga seal mängus. Swansea vastu 4-0 mäng oli luck maxlvl, Iwobil oli mingi eluõnnelikeim põrkepäev. Kaugemale enam ei meenugi praegu midagi positiivse seisuga kust võiks eeldada, et oli hea mäng. Eeldan, et see mäng oli siis kui meil veel Santi keskel niite ajas.
PS Vaatasin seda pendlaolukorda veel. Tekkis küsimus kas kuskil on kordust interneeduses leida ka külje pealt? Mida enam seda vaatan siit - http://arsenalist.com/f/2016-17/arse...wandowski.html - seda enam on tunne, et Lewa oli söödu saamise hetkel julge meeter suluseisus.
Kommentaar
-
Mina enam ma seda sealt viimasest linkist vaatan, seda enam on selge, et täiesti pesuehtne sukeldumine. Siin pole isegi minu arust midagi vaielda ju. Kaugelt vaadates jah, Kos lendab agressiivselt olukorda sisse ja võtab mehe kindlalt maha. Lähedalt vaadates näeme tegelikult 'meistrit' töös(lewa).
Kommentaar
-
Kuidas raske, kui Lewa on kastis sees ja Monreal (ja Mustafi) väljas/piiri peal? Ning mis uut infot suutis see otsakohtunik peakohtunikule anda, et peakohtunik enda antud kollase pidi punaseks muutma? Ta siis ise ei saanud kohe aru, et Kos 1v1 olukorra viimasena maha võttis? Mismoodi?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Pennal või ei, punane või ei, välja oleks ilmselt nii või teisiti kukutud. Jätke see kont puremata. Pealegi, miks oli Lewal seal daivida vaja, kui oleks sellise koha pealt järgmise sammuga nkn ära vajutanud. Sisse saada pendlast või ilma Koczielny veata mänguolukorrast, mis seal ikka vahe on. Ainult see kaart oli nali. Bayernil oli piisavalt võimalusi, seega ei saa ju väita, et ilma pendlata kuskil lootuskiir terendas. Wengeriga tuleb möliseda, mitte kohtunikuga. Ega tema teile viite väravat löönud.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustNoh reeglid on sellised nagu on, ma reaalselt küsin, et mida kaitsja reaalselt sellises olukorras tegema peaks või saaks üldse ?
Algselt postitas coco Vaata postitustMina enam ma seda sealt viimasest linkist vaatan, seda enam on selge, et täiesti pesuehtne sukeldumine. Siin pole isegi minu arust midagi vaielda ju. Kaugelt vaadates jah, Kos lendab agressiivselt olukorda sisse ja võtab mehe kindlalt maha. Lähedalt vaadates näeme tegelikult 'meistrit' töös(lewa).FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar