Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKas Gibbs on lõpuks lahkumas?
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Sead Kolašinac has signed a pre-contract agreement with Arsenal. He'll leave Schalke on a free this summer. (Source: reprezentacija.ba)
Ootame-vaatame kas tõsi. Local source'id tihti päris head sellisteks asjadeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitustVäga ebastabiilne mängija. Pigem selline West Brom ja Soton kvaliteet. Aga no Arsenal ongi sellel tasemel juba, seega tundub, et korralik deal.
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustMees eelistas Arsenali Chelseale. Kas siit võib sinu kommentaari tonaalsuse põhjusi otsida?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustChelseal sitaks vaja jap.
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustEga mina seda välja ei mõelnud. Teie vasakkaitset vaadates siis nagu ei oleks jah vajadust. Ja nagu ikka on enamus üleminekute kõlakatest jama. Aga ega sina ka ju ei tea, mis teil seal kaadri taga toimub.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitusta sa tead, mis prooviabielu kaadrite taga toimus?
Kommentaar
-
Esiteks - Selline süsteem ei ole minu jaoks 3-4-3. See on 5-2-2-1 või 3-2-2-2-1.
Teiseks - Meie kutipäh vorm ei ole formatsioonist tingitud seega seda tuunima hakata tundub muidugi loogiline.
Kolmandaks - Bellerin pingil on samuti huvitav, eriti kui tuleks see 5-2-2-1 süsteem. Tunduks kõige loogilisem äärel edasi tagasi jooksja meie meeskonnas olgugi, et vorm pole parim.
Neljandaks - Wenger või kes iganes selle tiimilehe sellisena välja presenteeris külvab lihtsalt segadust vastastesse/toetajatesse. Ei usu ikkagi et seda mängime. Gabriel on pigem äärekaitses, Alexis ja Ox ääred ning tulemas on tavapärane 4-2-3-1.
Kus Mustafi on? Mitte et ma teda üüratult igatseks viimaste kuude vormi pealt. Kus Welbeck on? Kaua Perez veel vigane on, kui ta on ikka veel vigane?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVSB töötavat linki palun?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar