Algselt postitas coco
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Amorim <3
-
Kust üldse mingi spekulatsioon Chesney üle siin. Selline eetrivaikus on selles vallas olnud ju. Ei ole hetkel midagi kummalegi suunale ehk siis ei sellest et jätkab meil ega sellest, et Rooma ostmisest huvitatud oleks. Tundub et tuleb tagasi koju aga see ka ainult tunde küsimus. Ja nüüd selline heietamine siin tühja koha pealt
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustPoolakas võib mõelda igasuguseid asju, tõsiasi et poolakal on kehtiv leping Arsenaliga kuni 2019 paneb asjad paika. Kui Wenger ütleb, et tuled ja oled Cechile nr 2 perspektiiviga mõne aasta pärast esiväravavahi kindad üle võtta, siis tuleb tulla.
Ongi hea võimalus näidata, mida ta seal Itaalias õppinud on. Mõni Roma fänn võibolla viitsib kommenteerida tema mängu - teil siin teemas meeldib seletamas käia küll tavaliselt, nüüd võimalus midagi huvitavat rääkida.
Kuskil Arsenali Redditi teemas juhiti hiljuti sellele ka tähelepanu, et poolakas on tegemas imede hooaega ja on statistiliselt hetkel euroopa tippude tipus, aga selle peale tuli 40 lehekülge Arsenali fännide playa hate-i ja juttu kuidas Serie A-s väravavaht olla on palju lihtsam ja Premmis mängides ei maksa need numbrid ega näitajad midagi, sest premm on maailma parim liiga ja ainult seal tehakse tegusid. Niiet mine võta kinni, kus see tõde siis on.
Algselt postitas malagar Vaata postitustKust üldse mingi spekulatsioon Chesney üle siin. Selline eetrivaikus on selles vallas olnud ju. Ei ole hetkel midagi kummalegi suunale ehk siis ei sellest et jätkab meil ega sellest, et Rooma ostmisest huvitatud oleks. Tundub et tuleb tagasi koju aga see ka ainult tunde küsimus. Ja nüüd selline heietamine siin tühja koha pealt
e: paar vooru tagasi tehtud võrdlus premmi parimate poegadega
e2: squawka statside põhjal saab näha kuidas näiteks DeGea on saanud 15 negatiivset auhinda ja Šhzehzny kõigest 4
Lisatud failidFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Aitäh Countile ülevaate eest. Ja ma ütlen ise siiralt, et mulle meeldiks kui poolakas tagasi tuleks küll ( kindlasti leiab nüüd soovija kuskilt paari aasta tagant mõned mu postid, kus ma teda idioodiks sõimasin või midagi ). Mulle üldiselt meeldivad pisut hullud väravavahid ja Chesney läheb sinna kategooriasse, kui hullust oskused ka kannavad siis on ju ainult vahva.
Kommentaar
-
Tänud jah.
Mulle meeldiks ka kui ta tagasi tuleks. Cech on hooaja lõpus tugev olnud aga vahepeal väristas päris korralikult koos ülejäänud satsiga. Eks muidugi vv-l on raske Arsenalis kui Wenger mingil hetkel jälle pragmaatilise lahenduse aknast välja viskab ja oma gung-ho Wengerballi mängima hakkab. 5-se kaitseliini taga tahaks iga vv mängida. Paraku ajalugu on näidanud, et Wenger pöördub kaitsetaktikatele vaid siis, kui asi päris jama on ja niipea, kui meeskond end kogunud on, läheb jälle ründavale taktikale üle.
Seda olen kuulnud jah, et poolakas on statistiliselt see hooaeg üks Euroopa parimaid väravavahte. Pallijaotus tagant/jalaga mängimine, nagu ükspäev kirjutasin, on tema trump alati olnud. Nagu ka reflekstõrjed. Nõrk koht oli vanasti pudistamine kõrgetel pallidel ja kauglöögid. Cechiga on vähemalt standardite ajal rahulik, poolakate ajast mäletan et igasugune kõrge pall alasse oli närvivapustuse äärel olemine. Sellesmõttes Seria A-d ei jälgi ja ei oska öelda, palju seal satse on kes 'long-ball' ja 'set-piece' taktikaid kasutavad aga premmis on neid satse teadupärast päris palju. St et premmi vv üks tähtsamaid atribuute peaks olema kindlus teise korruse mängus.
Wenger tavaliselt hard-balli ei mängi ja kui keegi siin olla ei taha siis ta pigem müüb ta maha, aga kehtiv leping ikkagi midagi nagu maksab ka. Ma saan aru, et linnupoegade maailmavaade on teen mida taha, situn kuhu tahan. Aga kui Wenger ütleb, et ma tahan et sa koju tagasi tuled, küll ta tuleb.
Kommentaar
-
Aga palun, nagu naksti, on ka poolakast artikkel ilmunud lovely Amy Lawrence'i sulest ning kõik viited mis siin klubi ja tuleviku osas on, ei ole kindlasti kuskilt otsast vihased ega viita soovile lahkuda. Otse vastupidi. Szczesny räägib kuidas ta siiani iga mängu kaasa elab ja kuidas Arsenali käekäik talle kõige tähtsam on. Reaalsus on see, et kui nüüd tulla, pikendada lepingut ja üks aasta Cechi taga ära oodata, siis võiks esikindad taas kätte tulla. Kui klubi sama meelt on, siis nii ilmselt ka läheks. Kui klubi nii ei arva, siis pole ka võimatu, et keegi kosilane kuskil ehk meile £15m käe peale laob.
Samas pole ka võimatu, et kui ta tõepoolest tohutu arenguhüppe on teinud nii mänguliselt kui mentaalselt, siis ta kohe esiväravavahiks uuesti saab. Elame-näeme.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustPõnevad uudised läksid täna liikvele, et Usmanov on teinud klubis enamusosaluse ostmiseks pakkumise 1,3 miljardi dollari väärtuses.
Allikas on Financial Times, ehk siis päris kollane uudis ei tohiks olla.
Iseasi muidugi, kas Kroenke müügist huvitatud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustneed oleks veel põnevamad kui Kroenke ka müüks. Aga vaevalt, et sitapea meile seda rõõmu teeb. Ma olen küll piisavalt meeleheitel, et vene pätti Teksase ätile eelistada.
Oma viis aastat tagasi ei olnud mõeldavgi, et suudaks klubi omanikuna seda Uzbeki limukat näha.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar