Algselt postitas Ibanez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAccording to who and what?Amorim <3
Kommentaar
-
Noh, kumb on fänni tasandil parem hooaeg?
Kas koguda 71 punkti ja jääda teiseks aga ilma kopsikuteta või koguda 75 punkti ja jääda 5ndaks aga võita arvestatav kopsik?
Ma võtan iga kell teise variandi. Klubi tasandil, rahaliselt, on muidugi esimene variant parem. 2. koht liigas maksab oluliselt rohkem välja kui 5. ning CL-rahad sinna juurde kaaluvad tõenäoliselt kümnetes kordades ülesse FA karika triumfi. Aga mul on täiesti savi et mõnedkümned miljonid vähem peale tiksub. Karikas on karikas ja CL-st on mul samuti täiesti savi. Ainus, mida see sari teeb, on rikub iga kevad meeste moraali kui jälle Bayerni/Barca käest kotid saame. EL on jõukohasem ja omame seal reaalset võiduvõimalust. Eks need neljapäevaõhtud kuskil Euroopa kaugemates kolgastes liigavormile hästi ilmselt ei mõju aga hea võimalus ka vahetusmehi värskena hoida, varasemates ringides kindlasti.
Kokkuvõttes, minu jaoks, edukam hooaeg kui eelmine, kindlasti. Vahepealne pasarahe ära unustades. Samas eelmine hooaeg oli ju sarnane. Veeb-Aprill oli täielik must auk ja lõpus tehti jälle korralikult. Lihtsalt teiste suurte tase oli olematu ja tabelis teine koht tundub justkui kuidagi parem, kui selle hooaja 5. kuigi punkte saime vähem.
Kommentaar
-
Arsenalil on raha ja võimalusi, et jõuda CL iga aasta kaugemale kui seda on tehtud. Raha rahaks aga enamus fännidel lihtsalt on häbi peale neid pakke kui Bayern peksab meid nagu bundesliga tagumist klubi või kui Monaco lihtsalt tuleb ja teeb.
See aasta muidugi täielik absurd, PL tuli neid mõttetuid ja isutu mänguga kaotusi/viike nii palju. Õnneks osades mängudes joppas, et üldse punkti kätte saime ala Kocielny käega värav viimasel minutil. Tegelt oli kogu see hooaeg paras õudus ja FA cupi võit on ikka ülilamp kui sellepärast Wenger lepingut pikendatakse (arvatavasti on see just suurim mõjutaja, miks ta jääb). Äkki Chelsea kaotaski taktikaliselt?
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustNoh, kumb on fänni tasandil parem hooaeg?
Kas koguda 71 punkti ja jääda teiseks aga ilma kopsikuteta või koguda 75 punkti ja jääda 5ndaks aga võita arvestatav kopsik?
Ma võtan iga kell teise variandi. Klubi tasandil, rahaliselt, on muidugi esimene variant parem. 2. koht liigas maksab oluliselt rohkem välja kui 5. ning CL-rahad sinna juurde kaaluvad tõenäoliselt kümnetes kordades ülesse FA karika triumfi. Aga mul on täiesti savi et mõnedkümned miljonid vähem peale tiksub. Karikas on karikas ja CL-st on mul samuti täiesti savi. Ainus, mida see sari teeb, on rikub iga kevad meeste moraali kui jälle Bayerni/Barca käest kotid saame. EL on jõukohasem ja omame seal reaalset võiduvõimalust. Eks need neljapäevaõhtud kuskil Euroopa kaugemates kolgastes liigavormile hästi ilmselt ei mõju aga hea võimalus ka vahetusmehi värskena hoida, varasemates ringides kindlasti.
Kokkuvõttes, minu jaoks, edukam hooaeg kui eelmine, kindlasti. Vahepealne pasarahe ära unustades. Samas eelmine hooaeg oli ju sarnane. Veeb-Aprill oli täielik must auk ja lõpus tehti jälle korralikult. Lihtsalt teiste suurte tase oli olematu ja tabelis teine koht tundub justkui kuidagi parem, kui selle hooaja 5. kuigi punkte saime vähem.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustCList pohui vapustav mida wenger on suutnud fännidega teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustHabemus papam?
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustOk, mul CL-st pohhui ei ole aga Coco pointiga üldiselt nõus. Ja kui sind vapustab mida Wenger on suutnud fännidega teha siis peaksid ju päris sõnatu olema vapustusest, mida special geenius teie fännidega tegi On ikka kõva sõna kui suudad oma fännid ära veenda, et selleks, et EL-is värske olla on ok minna liigas kaotama mäng mängu järel.
tiimi jaoks oli palju tähtsam lunastada CLi pääse kui liigas 4-6 koha vahet lolli mängida.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustloll või mängid lolli?
tiimi jaoks oli palju tähtsam lunastada CLi pääse kui liigas 4-6 koha vahet lolli mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustCList pohui vapustav mida wenger on suutnud fännidega teha.
Wengeri jaoks oli palju tähtsam lunastada rekordiline FA karikas kui liigas 4-6 koha vahet lolli mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVäidetakse et Alex ja Oss tahavad lahkuda. Viimase viimane hooaeg lubab loota, et mees pole asendamatu, aga looma ei asenda küll keegi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar