Mulle tulevad millegi pärast selle videoga meelde Aleksandr Pistoletovi meistriteosed. Kvaliteet suht sama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Ära aja. Ses suhtes kui Barkley eest küsitakse 50milli siis Oxi eest peaks küsima veel rohkem. Ja minu poolest meeskonnas võiks ta küll veel püsida, viimane hooaeg oli ju tegelikult täitsa ok. Äkki teeb veel hüppe edasi kui terve püsib. Iga kell tuleks enne Walcott, Gibbs, Wilshere rahaks teha kellest on näha, et meie särgis asja ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustÄra aja. Ses suhtes kui Barkley eest küsitakse 50milli siis Oxi eest peaks küsima veel rohkem. Ja minu poolest meeskonnas võiks ta küll veel püsida, viimane hooaeg oli ju tegelikult täitsa ok. Äkki teeb veel hüppe edasi kui terve püsib. Iga kell tuleks enne Walcott, Gibbs, Wilshere rahaks teha kellest on näha, et meie särgis asja ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustvõtke palun see Mahrez, minu poolest võite paarikümne milli eest Oxi ka saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Haron Vaata postitustKas mängu ka kusagilt näha saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas Haron Vaata postitustKas mängu ka kusagilt näha saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustArsenal võitis penaltitega Bayernit? Ebareaalne.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustChesney siis ilmselt Vanale Daamile menopausi puhul lohutuseks ära kingitud, sest teisiti ei saa hetke turul 10 milli suurust üleminekutasu nimetada. Ju need suitsud siis ikkagi Arseniga ristis olid, kui ka head hooajad Roomas poisile ust meeskonda uuesti ei avanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustJust lugesin uudist. No mismoodi on võimalik, et ta nii odavalt ära antakse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar